Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stoppet her for en kaffe og vaffel.”
Anmeldelse av Skeistua

Skeistua
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Skeikampen
Prisklasse: USD 5 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for en kaffe og vaffel.
Utrolig flott sted som har et stort potensial, men skuffelsen var stor da kaffen var sirup kaffe og vaffel som smaker krumkake. Forventet oss noe genuint hjemmelaget og ikke dette.
Ser at noen skrev en anmeldelse om dette i 2017 også. I tillegg var prisen for 2 kaffe og 2 vafler 160,- kroner!!! Hadde det vært ordentlige råvarer så hadde vi ikke reagert i det hele tatt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, annehelenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 13 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2019

Vi gikk opp og ned og så på motbakkeløpet Skeikampen opp. Deretter gikk vi ned og tok afterwalk på oktoberfesten på Skeistua i nydelig oktobervær hvor alt foregikk ute.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Vidar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Var her i påsken 2019, men vært innom flere ganger tidligere også. I påsken hadde de gjort det riktig så koselig ute, og tatt med seg tappekrana og salget ut! Flere forskjellige typer øl var å få kjøpt samt fantastisk god vaffel. Hyggelig både inne og ute her.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, BjornErikSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Kjempefint sted hvor man kan sitte ute og inne, tradisjonell norsk mat og gode rømmevafler. Flere typer øl og et bra sted å avslutte etter en tur.

Dato for besøk: september 2018
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fint tømmerhus hvor man kan sitte både inne og ute.
Her serveres typisk norsk mat og de har flere typer øl og sider å velge mellom.
Hyggelig betjening har det og! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Menchu1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skeistua, så også på

Svingvoll, Gausdal
Svingvoll, Gausdal
 

Har du vært i Skeistua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din