Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Akkurat hva du trenger etter tur i fjellet”
Anmeldelse av Skeistua

Skeistua
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Skeikampen
Prisklasse: USD 4 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Stoppet innom etter en tur rundt Skeikampen for en øl og en burger.

Veldig god øl, fantastisk viltburger og en veldig hyggelig mann som serverte.

God service og god stemning.
Ingen grunn til å ikke stoppe innom om du passerer.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 434martinCoon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 14 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2020

En veldig hyggelig plass, kjempegode vafler. Trivelig betjening som er serviceminded. Atmosfæren er elt topp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hugbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for en kaffe og vaffel.
Utrolig flott sted som har et stort potensial, men skuffelsen var stor da kaffen var sirup kaffe og vaffel som smaker krumkake. Forventet oss noe genuint hjemmelaget og ikke dette.
Ser at noen skrev en anmeldelse om dette i 2017 også. I tillegg var prisen for 2 kaffe og 2 vafler 160,- kroner!!! Hadde det vært ordentlige råvarer så hadde vi ikke reagert i det hele tatt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, annehelenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2019

Vi gikk opp og ned og så på motbakkeløpet Skeikampen opp. Deretter gikk vi ned og tok afterwalk på oktoberfesten på Skeistua i nydelig oktobervær hvor alt foregikk ute.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Vidar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Var her i påsken 2019, men vært innom flere ganger tidligere også. I påsken hadde de gjort det riktig så koselig ute, og tatt med seg tappekrana og salget ut! Flere forskjellige typer øl var å få kjøpt samt fantastisk god vaffel. Hyggelig både inne og ute her.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, BjornErikSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skeistua, så også på

Svingvoll, Gausdal
Svingvoll, Gausdal
 

Har du vært i Skeistua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.