“Fantastisk”

Kelaria Restaurant & Cafe Bar
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Kira Panagia
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat og en fantastisk utsikt! Som alltid utrolig bra service av Orestis og Manolis. Veldig hyggelige og gir alltid gode anbefalinger. Vi spise grilled octopus, fritert feta og veldig god valamri. Eieren Giannis ønsket oss hjertelig velkommen tilbake og var veldig gjestfri. Vi kommer definitivt tilbake!

Takk, Charlotte669

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk! Nydelig mat, og hyggelig servitører. Atmosfæren var supert, med utsikt ned på stranden og sjøen. Hit vil vi tilbake!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Vibeke J
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi dro tidlig avgårde for å besøke stranden og valgte å spise en lett frokost her. Det var veldig behagelig atmosfære og rolig stemning ettersom det var tidlig på dagen. Det var noen få andre gjester og oss og vi kunne nyte frokost til en flott utsikt. Anbefales på det varmeste! Kul avslappet musikk og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, CathrineB198
Anmeldt 24. september 2016 via mobile enheter

Min kone og jeg og vår datter var på denne strand restaurant en og det var en hyggelig opplevelse av god mat til en veldig god pris. Fisken var av en klasse for seg. Og burger 🍔 i en annen verden. Og utsikt som tar pusten av deg. Servicen var det ikke noe å si på. Kan anbefales av alle både store og små.

Dato for besøk: september 2016
Takk, kaarid49
Anmeldt 3 dager siden

Dato for besøk: juni 2024

Reisende som så på Kelaria Restaurant & Cafe Bar, så også på

Karpathos, Dodekanesane

Har du vært i Kelaria Restaurant & Cafe Bar? Del dine erfaringer!