“Very good food and nice staff”

To Perasma Family Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 88 Restauranter i Karpathos by
Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

På karpathos ferie bør du besøke denne restauranten. Veldig god mat, tradisjonell, og en hyggelig betjening. Alt vi har spist der er veldig godt.

Takk, Freddy S

Anmeldt 23. juni 2023

Anbefales på det sterkeste. Blir flere måltider der i ferien. Veldig hyggelig betjening og nydelig mat.

Takk, trinelisea2023
Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

En flott opplevelse på denne familierestauranten👍 God stemning, fin service og smakfull mat. Og dette kun 100 meter unna hotellet en regnfull kveld. Anbefales 👍👍

Takk, Pellis1
Anmeldt 29. juni 2022

I løpet av den uka vi, mine 2 voksne sønner og meg selv, ble dette favorittrestauranten vår til både lunch og middag.. Her ble vi servert smakfull og vellaget mat til hyggelige priser. Dette koblet med hyggelige og engasjerte ansatte sitter vi igjen med svært gode minner fra besøkene våre på To Parasma. Her slapp vi også innpåslitne innkastere!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, paulwM3526KA
Anmeldt 24. august 2019

Endte opp med å spise middag her 4 dager. Nydelig mat, god stemning og god service! Dagens fisk var helt fantastisk!
Som forrett fikk vi brød og 3 ulike dipper, favaen var nydelig!
Et besøk her anbefales på det sterkeste! 🙂

Dato for besøk: august 2019
Takk, Mhf86

Reisende som så på To Perasma Family Restaurant, så også på

Karpathos by, Karpathos

Har du vært i To Perasma Family Restaurant? Del dine erfaringer!