Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint sted, god service, bra mat, men...”
Anmeldelse av Thalassa Restaurant

Thalassa Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 86 Restauranter i Karpathos by
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Dro hit etter å ha lest gode anmeldelser på tripadvisor. Gresk sjømat var noe jeg gledet meg til. Det var da skuffende å få servert Spagetti med scampi, hvor scampi ikke var rensket (tarm fortsatt på scampi). Dette var ganske stor skuffelse, da resturanten skulle være gode på sjømat.
Jeg har lest at dette er en ny resturat og håper først og fremst at resturanten selv leser dette.
Når det er sagt fikk min samboer perfekt kalv, med nydelig tilbehør. De arrangerte barnedåp til 150 gjester samme kveld, og alle ansatte håndterte dette PERFEKT.
Service var upåklagelig, veldig hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Karolinejordet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (366)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 367 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Vi var innom Thalassa for å spise middag. Da vi ankom ble vi møtt av en hyggelig betjening, som lot oss velge plasser selv. Vi fikk dagens anbefalinger, og valge lam med potetmos som tilbehør. Vi fikk nystekte rundstykker som ventemat med 3 forskjellige dipper. Maten kom ganske kjapt, og vi ble absolutt ikke skuffet. Kjøttet var mørt og helt perfekt! Etter middag fikk vinen liten shot, og en liten dessert på huset. Prisene var rimlige og og servicen var på topp. Vi drar absolutt hit igjen :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 528annikenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag her, 2 voksne og 3 barn hvorav en med glutenallergi. Vi fikk servert nybakt brød og grissini før maten. Rykende varme! Nydelig! Kelneren anbefalte dagens lam med potetstappe. Det var veldig godt! Barna fikk det de ville ha: suvlaki, nuggets og pasta og alle var fornøyde og koste seg med maten. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Hege F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Vi er 4 venner som spiste lunsj her. Koselig interiør og meget hyggelig betjening. De hadde varmt hjemmelaget brød som kunne dippes i god olivenolje, yoghurt dressing eller oliven paste. Veldig godt! 2 valgte Cæsar salat, 1 spinat salat med chinoa og nydelig appelsin dressing og 1 nylaget pastisio. Nydelig mat med gode smaker. Et sted vi anbefaler på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, solveigmidtkandalk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
taftar, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Thalassa Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2018
Google-oversetting

Thank you so much for taking the time to review our restaurant. We are so glad you liked it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2017 via mobile enheter

Meget bra mat og veldig hyggelig betjening. Bra service!! Dette stedet er virkelig verdt et besøk

Dato for besøk: august 2017
Takk, Jan K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
taftar, Guest Relations Manager på Thalassa Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2017
Google-oversetting

Dear Visitor,
Thank you for reviewing our restaurant. We are glad that you left satisfied.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thalassa Restaurant, så også på

 

Har du vært i Thalassa Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din