“Kjedelig mat!”

Vurdert som nr. 23 av 87 Restauranter i Karpathos by
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Kjedelig mat, forferdelig saus og en servitør som kikket på maten og lurte på hvorfor vi ikke spiste mer… Fin beliggenhet redder en ener..

Dato for besøk: juli 2022
Takk, GrandTour29747725716

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Koselig plassering, sentralt på havna. Maten var dessverre en dårlig opplevelse. Halvstekt pommes, kokt biff med null stekeskorpe. Sausen var helt forferdelig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kjetil S
Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Meget god mat og husets rødvin. Rask og hyggelig servitør. Gresk meny med mange retter som fortjener å bli fortært. Flott beliggenhet i havna. Gunstige priser

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Passport28583004150
Anmeldt 8. oktober 2021 via mobile enheter

Har tidligere ikke vært helt fornøyd med Sofias.
Det var vi nå!
Rask og profesjonell service. Kleftiko og Moussaka ble valgt, med husets rødvin ved siden av. Nydelig!!
Avsluttet med raust tilbud av Lokomades fra vertinna, og en liten fordøyningshjelp til slutt.
Dette var bra.
Når regninga i tillegg var overraskende liten må man rett og slett bare være strålende fornøyd!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Passport28583004150
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

God mat, spiste saganaki til forrett. Mannen spiste kleftiko og jeg stifado. Betjeningen var hyggelig, regningen kom fort uten at vi ba om det, men det var helt i orden for oss :)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Carro000

Reisende som så på Sofia's Place, så også på

Karpathos by, Karpathos

Har du vært i Sofia's Place? Del dine erfaringer!