Zephyros Village er ett super koselig familiehotell litt utenfor selve Pigadia by, kun få minutter ned til "bystrand", tar du til venstre ved stranden finner du en god sandstrand.
Vi har bodd på Zephyros Village i flere år, og vi blir ønsket velkommen "hjem" av Maria og Andreas som er ett utrolig hyggelig vertskap. De gjør sitt beste for at gjestene skal ha skal ha en fin ferie. Vi har bodd i flere av leilighetene og trives god med leilighet på bakkenivå mot stranda da det er skygge på ettermiddagen. Ellers er leilighetene i 2. etg. mot veien ett veldig godt valg. Ingen trafikkstøy og veldig rolig på kvelden.
Vi lager frokost selv, men siste dagen er det frokost opp ved baren/bassenget som er en fin avslutning på ferien. Det er ett sted med mange "faste gjester" og utrolig hyggelig miljø. Så en stopp opp ved bassenget/baren kan anbefales, Maria og Andreas er der og tar en god prat med gjestene sine, ellers er det lett å komme i kontakt med de andre gjestene hvis en ønsker det.
Det er gode spisesteder i nærområdet, blant annet Meltemi (til venstre i krysset) og Pelagos Taverna (hvor de spiller gresk musikk) på vei inn til byen. Det er kort vei inn til byen og med mange koselige spisesteder og kafeer. Spør gjerne om tips fra Maria hvor dere bør gå å spise.
Det anbefales å leie bil, eller ta lokalbussen eller bare ta turen rundt omkring i nærområdet.
Lykke til med valg av hotell, trives dere med å bo på familiehotell så anbefaler vi Zephyros Village.