“Den beste!”
Anmeldelse av Grande

Grande
Vurdert som nr. 2 av 87 Restauranter i Karpathos by
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Desidert den beste restauranten i karpathos by - bedre service, beliggenhet og mat skal du lete lenge etter! Anbefaler spesielt biffen , og den bør du nyte på taket av restauranten.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, michellemU4597EV

Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Denne resuranten er noe alle bare må oppleve. Uten turen innom her så går man rett og slett glipp av god mat,av beste kvalitet. God drikke og trivelig og morsom betjening. Her er det inkludering om du reiser alene eller er fler. Her må man bare ta turen innom og du vil alltid tilbake. Det kan jeg garantere deg. Bon appetitt.

Takk, Veronika S
Anmeldt 28. august 2018

Ligger også i havna med flott utsikt! Vi har spist her 2 ganger og har ingen ting å utsette på maten. Den er bare nydelig! Hyggelig betjening som gjør alt for at du skal ha det bra!
Kommer helt sikkert til å spise her flere ganger! Annbefales!

Takk, HeidiM236
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Nydelig utsikt fra Roof Garden.😊👍De har også servering på gateplan, men vi falt for 2. etg.

Takk, 444oleb
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Vi ble overrasket da de ansatte på restauranten snakket norsk til oss. Dette gjorde bestilling enklere, og vi følte oss straks hjemme der! Maten har topp kvalitet, og dette gjelder både gresk og internasjonal mat. Anbefaler et besøk her, passer godt for barnefamilier også!

Takk, mortens951

Reisende som så på Grande, så også på

Karpathos by, Karpathos
Karpathos by, Karpathos

Har du vært i Grande? Del dine erfaringer!