Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hurra Hurra Hurra❤️”

The Crow's Nest Restaurant Mallorca
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Cala Major
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

FANTASTISK!!!! Autentisk og kult, fantastisk lam, nydelig sørafrikansk vin og hyggelig stemning. Selskap på 6, hvor vi spiste forskjellige retter, hvor alle var godt fornøyd.

Jeg kan ikke komme fort nok tilbake. Tusen takk for oss

Anniken FB

Dato for besøk: september 2021
Takk, annikenfb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (860)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 860 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2019

Vi spiste en lunch og tre middager der iløpet av den uken vi bodde i Cala Mayor.
Fantastisk mat med lun atmosfære.
Vi fant plassen etter et søk på tripadvisor. Ikke la det du ser av bygget på utsiden skremme deg, men gå inn og bestill en herlig måltid. Hyggelig ektepar som driver plassen med godt humør.
Er dere et stort følge må dere bestille da det er et lite lokale.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 42asbj_rne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
166estelleh, Owner på The Crow's Nest Restaurant Mallorca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2020
Google-oversetting

I love your honesty about the outdoor appearance. A very true reflection. All the more reason why we strike to stay the number one restaurant in Cala Mayor. We have been referred to as "the best kept secret" and the "little gem". Fact is, when you come into our "home" we do our utmost best to make your moment special. We are blessed with a good sea view on the terrace, and we aim to gift you with the complete package, being friendly hospitality, wholesome food, a peaceful ambiance with good music to compliment. If you were to come to our home, you can expect the same. We work hard to give you the best. Thank you for taking the time to write this review. Much appreciated.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Besøkte restauranten og fikk fantastisk god mat og ypperlig service. Gryteretten jeg fikk var noe med det mest smakfulle jeg noen gang har fått servert! Husker ikke hva den heter men den kom i en rød ildfast skål og inneholdt bl.a hvite bønner, en spesiell pølse og kylling. Lokalet er spesielt og passer til navnet sitt. Anbefales

Dato for besøk: september 2019
Takk, Katringjelseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Dette var andre gangen vi var innom i løpet av ferien. Begge gangene har vi vært meget fornøyd med det vi fikk servert av mat. Meget hyggelig betjening som tar seg tid til en kort prat. Restauranten kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, kih61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Vår første tur til Mallorca og tripadvisor anmeldelse av The Crow’s Nest er helt klart til å stole på. Etter fem besøk på Crow’s med forskjellig valg fra menyen må vi si at dette virkelig står til forventningene med utsøkt mat. Foruten maten er betjeningen veldig hyggelig og du får lyst til å komme igjen og igjen. Vi har to dager igjen av oppholdet og vet hvor vi skal spise før vi drar.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 55runas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Crow's Nest Restaurant Mallorca, så også på

Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Har du vært i The Crow's Nest Restaurant Mallorca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.