Dette er et svært hotell rett ved stranden. Flott utsikt hvis man velger rom med sjøutsikt. Man må regne med å høre bølgene som slår på stranden. Gode senger. Veldig stort utvalg i frokostbuffeen. Hotellet er i det store og hele veldig bra. De små minus er: Kraftig parfymelukt i resepsjonen. Åpen løsning mellom bad og rom slik at lyd og lukt ble delt med hele rommet. Vi valgte å bruke toalett ved resepsjonen etterhvert. Litt vanskelig å stille temperaturen på vannet i dusjen. Litt slitne stoler i frokost-salen og det trengs litt vedlikehold i flisleggingen utendørs. Hotellets største minus er byområdet rundt som er svært slitent. Det finnes ingen strandpromenade, bare en svært bråkete hovedgate med gjennomgangstrafikk. Gratis parkering på forsøplet området bare 300 m fra hotellet, men vi vil ikke anbefale å ha leiebil i høysesongen. Nå i lavsesongen var det ikke noe problem å finne parkering. Kort avstand til hyppige busser til Palma. Selv om mange spisesteder var stengt nå i november, fant vi 4 greie spisesteder. Mange av de andre spisestedene var utelukket pga TV-skjermer rundt i lokalet. Stranda var ustelt på denne tiden av året. Vi var heldige og ble oppgradert til Superior-rom. Hyggelig, selv om det var mye vi ikke benyttes oss av. Kjekt med wifi, en ny vannflaske hver dag og kaffemaskin med et par kaffekapsler (denne ble ikke etterfylt). Badehåndkledene ble ikke brukt da vi var på fjelltur på dagtid og det...Dette er et svært hotell rett ved stranden. Flott utsikt hvis man velger rom med sjøutsikt. Man må regne med å høre bølgene som slår på stranden. Gode senger. Veldig stort utvalg i frokostbuffeen. Hotellet er i det store og hele veldig bra. De små minus er: Kraftig parfymelukt i resepsjonen. Åpen løsning mellom bad og rom slik at lyd og lukt ble delt med hele rommet. Vi valgte å bruke toalett ved resepsjonen etterhvert. Litt vanskelig å stille temperaturen på vannet i dusjen. Litt slitne stoler i frokost-salen og det trengs litt vedlikehold i flisleggingen utendørs. Hotellets største minus er byområdet rundt som er svært slitent. Det finnes ingen strandpromenade, bare en svært bråkete hovedgate med gjennomgangstrafikk. Gratis parkering på forsøplet området bare 300 m fra hotellet, men vi vil ikke anbefale å ha leiebil i høysesongen. Nå i lavsesongen var det ikke noe problem å finne parkering. Kort avstand til hyppige busser til Palma. Selv om mange spisesteder var stengt nå i november, fant vi 4 greie spisesteder. Mange av de andre spisestedene var utelukket pga TV-skjermer rundt i lokalet. Stranda var ustelt på denne tiden av året. Vi var heldige og ble oppgradert til Superior-rom. Hyggelig, selv om det var mye vi ikke benyttes oss av. Kjekt med wifi, en ny vannflaske hver dag og kaffemaskin med et par kaffekapsler (denne ble ikke etterfylt). Badehåndkledene ble ikke brukt da vi var på fjelltur på dagtid og det var for kjølig morgen og kveld. På denne tiden av året er vi glad for å ha andre aktiviteter, slik at vi ikke trenger å oppholde oss rundt hotellet hele dagen. Det hadde blitt kjedelig.Mer
Vis mindre