Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 88
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Hotels.com
Be Live Hotels
USD 71
Vis tilbud
Expedia.comUSD 88
travelup.com
Orbitz.com
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 123)
Filtrer anmeldelser
2 123 resultater
Vurdering fra reisende
621
765
406
188
143
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
621
765
406
188
143
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 2 123 anmeldelser
Anmeldt 18. juni 2018

Helt toppers voksenhotell midt på stranda i Cala Major. Er du ute etter et sted å ta det med ro uten noe å gjøre en ukes tid? Da anbefales dette hotellet. Rene og ryddige rom, vennlig betjening, ganske bra buffet for dem med betalt mat. Alt i alt et supert opphold som anbefales dersom man reiser som par på tur. Litt få solsenger ved bassenget, men det veies opp av stranden som hotellet i praksisk ligger på :-)

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Graaskjegg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Be Live hotels B, Director de Relaciones Públicas på Be Live Adults Only Marivent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2018
Google-oversetting

Thanks for your comments. We love knowing that your stay at our Be Live Cala Major hotels has been incredible. All of our services and staff would like to see you again soon for our hotels around the world.
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2017 via mobile enheter

Dårlig service. Hadde bedt om rom høyt oppe og får rom i 2 etg. Etter endel krangling fikk vi rom i 6 etg. Dette rommet var halve størrelsen av det vi hadde før. Ved bassenget var det alt for få senger, de kan ikke « holdes» av, men folk går ned tidlig om morgenen og legger håndklær på sengene, før de går for å spise frokost. Vaktene kommer ikke før ca. kl.0930. Sengene på stranda koster € 16. Dette burde vært inkludert når det er all inklusive. Maten var tragisk, selv om den var ganske god, det var det samme til både Lunch og Middag. På terrassen vår manglet vi bord, etter 9 dager fikk vi endelig bordet!!!!!!
Det positive var a de skiftet håndklær hver dag og hver annen dag skiftet de på sengene.
VI KOMMER ALDRIG TIL Å REISE TIL, ELLER ANBEFALE DETTE HOTELLET.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, PerK51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Be Live hotels B, Director de Relaciones Públicas på Be Live Adults Only Marivent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your comment
We apologize that your stay was not to your liking. All the Be Live Staff works very hard to improve our service to accomplish with the best offer in the market. All the sunlounger on the beach are not belong to the hotel, so we can not do anything with the prices. On the other hand, all the sunbeds in the hotel are free in our 3 hotels.

We hope to see you very soon in our hotels around the world.
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2017 via mobile enheter

Det beste med dette hotellet er nærheten til stranden om du liker å ligge der. Det verste med hotellet er om du ikke liker å ligge på stranda, men ved poolen. Grunnen er at det er alt for lite solsenger til gjestene. Dette medfører en kamp om å sikre seg solsenger allerede i 7-tiden om morgenen, og det på tross av hotellets reglement om akkurat dette.
Ellers er rommene gjennomsnittlige, men det er stor forskjell på utsikt og størrelse på balkongen. Vi var heldige og fikk et rom i 1.etg. over inngangen. Disse rommene har større balkonger enn de andre rommene, men solen forsvinner litt tidligere om kvelden, ca 18.30. Er vel strengt tatt ikke behov for sol lenger....
Frokosten er bra, noen dager var juicen vel mye vannet ut.
Hotellet kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kjell H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Be Live hotels B, Director de Relaciones Públicas på Be Live Adults Only Marivent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your comment
We hope to see you very soon in our hotels
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet 1 uke. Hyggelig personale. God frokost, bra renhold på rommene, fin havsutsikt (mot tillegg). Flott med nærhet til Palma, god bussforbindelse. Hotellet informerer om at det ikke er tillatt å "reservere" solsenger ved hotellets bassengområde eks ved å legge håndduk på, dersom de ikke skulle brukes umiddelbart. Likevel var alle solsenger okkupert lenge før kl 08.00 samtlige dager, selv om de ikke ble tatt i bruk på flere timer.
Små, få og gamle heiser på hotellet. Kjøleskapet virket ikke.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 9berite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Be Live hotels B, Director de Relaciones Públicas på Be Live Adults Only Marivent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017
Google-oversetting

We are working to offer a better service with the best quality as possible. We are glad that the food has been to your liking.
To ensure all our customers can benefit from the use of our sunbeds, we please ask you not reserve them. If we find this note has been on your sunbed for 30 minutes or more, we will remove your towels and personal ítems. There you can collect from the lifeguard area. (the hotel accepts no liability for the loss of towels or personal ítems)

Thank you very much for your comment
We hope to see you very soon in our hotels discovering the world with Be live hotels.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017

Veldig bra sted. Savner dør mellom oppholdsrommet og badet. Bedre rengjøing av rommet
Veldig bra uteområde. Savner noe bedre rengjøring av uteområde og solsengene. Flere av solsengene var i dårlig forfatning.

Romtips: Vegg mellom oppholdsrommet og badet
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Be Live Hotels
Takk, vigdisheleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Be Live hotels B, Director de Recepción på Be Live Adults Only Marivent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2017
Google-oversetting

Thank you very much for choosing our Be Live Adults Only Marivent for your stay in the city and for your review!

We are so glad to know you enjoyed our facilities, services and location. We have also taken good note of your suggestion, in order to improve our hotel, thank you.
We are looking forward to welcome you again very soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser