Veldig god, rimelig og variert mat😄 god service og hyggelig atmosfære👍👍kan absolutt anbefales👍👍
5–9 av 916 anmeldelser
En nedtur av en matopplevelse. Liten meny. Bestilte biff Medium stekt. Da den kom var den ihjelstekt. Da servitøren kom for å spørre hvordan maten smakte så fortalte jeg at biffen var altfor mye stekt. Fikk da til svar at det burde jeg ha sagt fra om tidligere da de ikke kunne gjøre noe nå når jeg allerede hadde spist noe av den. Dette synes jeg var slett service. De andre i følge fikk Okei mat. Det var nok bare min biff som var en bommert. Så at mannen ved nabobordet fikk en fantastisk biff. Men alt i alt - de kunne ha tilbudt seg å ta inn biffen eller beklaget det, men det gjorde de ikke så derfor skårer jeg denne lavt.
Dette stedet kan anbefales på det sterkeste. God mat, drikke og service. Vi spiste flere forskjellige retter i løpet av uka vi var der. Det er enkle, men gode retter og ikke minst store porsjoner. Betjeningen er vennlig og rask med serveringen.
Var å spiste på calypso 7 ganger i løpet av en ukers opphold. God service, gode drinker og god mat! Anbefales på det sterkeste. Både frokost, Lunsj, middag å kvelds var veldig bra! PS. prøv deres sangria og frozen fresh fruit strawberry!
Dette stedet skuffer aldri, alltid topp mat og servering. Betjeningen er på G! Anbefalles👍. Ta en Sangeria, smaker fantastisk.