Jan Martin Pettersen
2.2 km fra Villa Del Mar
2.8 km fra Villa Del Mar
Se flere hoteller i Patalavaca
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Dette stedet har en flott atmosfære og betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Vi hadde en fantastisk wok og rosévin. Som var enkel og noe av det bedre jeg har spist på mange år.
Stedet anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: mai 2018
2  Takk, 952pederr
Anmeldt 1. mars 2018

Veldig bra beliggenhet og en førsteklasses restaurant på gateplan. Bra meny og hyggelig betjening.Flott utsikt fra stort sett alle rom og bra poolområde. Kort vei til en veldig bra utstyrt Spar butikk. Kort vei til strande. Ca 300 meter. Utgangspunkt for vandring i fjellet var også perfekt.

Romtips: Best utsikt fra rom med balkong.
Dato for oppholdet: november 2017
Takk, vidartonny
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Helt greit hotell! Bra basseng område, nært stranda og perfekt tursti rett ved hotellet for morgen joggen. Litt vanskeligheter var det å kommunisere med en av resepsjonistene, som kun snakket spansk. Frokosten kunne også ha vært bedre etter vår smak, så vi endte med å kjøpe inn mat istedet fra butikkken som var rett ved. Området var også en smule kjedelig for oss. Men alt i alt var hotell opphollet helt greit.

Dato for oppholdet: september 2017
2  Takk, Mirja Susanne Ø
Anmeldt 25. oktober 2017

Vi ankom hotellet sent på kvelden og ble møtt av en sur resepsjonist (selv om vi på forhånd hadde meldt fra om sen ankomst). Ble opplyst om at frokost IKKE var innkludert i oppholdet selv om det stod på bookingen vår at det var det. Vel inne på leiligheten så var det første som møtte oss en stank av sur sigarettrøyk, et askebeger fullt av sneiper stod på bordet i stua! Vi satte askebegeret ut. Leiligheten var et høl....det låg innerst og nederst....ikke det vi hadde bestilt! Badet var direkte uappetittelig....hull i taket, lukta mugg, gulvet i dusjen var sleip og hånddukene var ikke rene! Men det var sent så vi la oss for å sove. Neste morgen gikk vi for å snakke med dem i resepsjonen, men der ble vi bare møtt av et skuldertrekk...de brydde seg ikke! Jeg spurte om vi kunne få bytte rom...vi kunne betale mer, men fikk beskjed om at det var fullt! Jeg forlangte at de vasket leiligheten skikkelig (noe som ble gjort). Vi fikk så beskjed om at frokosten plutselig var innkludert likevel....det var jo et lyspunkt! Vi fant ut at vi måtte vel bare slå oss til ro og prøve å nyte oppholdet likevel. 2 dager senere ble vi kjent med et par som bodde der og vi fortalte dem om alt...de ble sjokkert! De kjente eieren av hotellet og tok en prat med han....og da var det plutselig ikke fullt lenger! Vi ble tilbudt leilighet på toppen (noe som vi egentlig hadde bestilt) og vi flytta, men vi måtte betale 200 euro ekstra....noe vi gjorde, men jeg tror vi ble lurt! Vi såg jo i dagene før flyttinga at det var flere leiligheter som stod tomme! Det var også flere gjester enn oss som var misfornøyd.Det står at de skifter sengetøy hver 4.dag, men det ble bare byttet 1 gang på to uker! Men det var noen bra ting ved hotellet: frokosten var god, beliggenheten er flott og bassengområdet pent og rent. Maten og servicen i pool-baren var god. Så vi ble på hotellet og hadde et greit opphold til slutt, men vi drar IKKE dit igjen!

Dato for oppholdet: september 2017
7  Takk, Ann-Bodil M
Villadelmar P, Propietario på Villa Del Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2017

buenos días
aquí no engañamos como lo hace usted, la limpieza es excelente, lo que no se puede es pagar 45 euros un apartamento especificado sin vistas incluyendo desayuno y quieres un hotel de 5 estrellas con vistas al mar,tenemos nuestros fallos claro que si pero por favor no diga mentiras.gracias y saludos

Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Et flott sted som er rent og velholdt. Et rolig sted for avslapning. Leilighetene er godt utstyrt med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, mikrobølgeovn, hårføner,m.m. Sengene er god å ligge i, med gode madrasser, god skapplass på soverommet. Beliggenheten er perfekt i forhold til strand, fjellturer, shopping, taxi og buss rett ned i gaten. Har man frokost inkludert er den meget god med egg, bacon, bønner, grovt brød, filterkaffe, etc. Her er et flott bassengområde, med en basseng bar som selger forfriskninger og enkle lunsjretter. Restauranten på Villa Del Mar, Steakhouse Maravilla holder høy standard med meget utsøkte retter. Det eneste minuset er om en har leiebil, så er det begrenset med parkering i gaten, da hotellet ikke har mange parkeringsplasser.
Ellers er alt lagt til rette for en fantastisk ferie😊🌞
Vi kommer igjen neste år😊
Hilsen Linda og Frode fra Bergen

Dato for oppholdet: mai 2017