Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god sushi”
Anmeldelse av Sushi One

Sushi One
Få mat levert
Vurdert som nr. 7 av 25 Restauranter i Patalavaca
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Meget god sushi med variert meny, hvor man har mulighet å se alle rettene på et nettbrett. Fantastisk utsikt og hyggelig betjening. Gode parkeringsmuligheter i området.

Jeg har ingen problemer å anbefale dette stedet.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, MatsY3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 130 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Hadde gleden av å spise en nydelig sushimiddag på nyttårskvelden. Atmosfæren var rolig og betjeningen utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Pratet bra engelsk. Restauranten har en fantastisk utsikt ut mot havet og mot Anfi del mar. Anbefaler virkelig denne plassen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, jorunns808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi er erfarne-sushi mennesker, og dette var virkelig en høydare!! Nydelig mat, bra betjening og for en meny!! At rettene også er avbildet, slik at man ser hva man bestiller, er et kjempepluss Vi kommer tilbake neste gang! Anbefales på sterkeste. Dette er topp kvalitet, og til en fornuftig pris! Vi har funnet en ny favoritt!!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, annelene_2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Veldig god sushi og service. Kan hentes som take away eller spises der med flott utsikt! De presentere menyen både med iPad og bilder + vanlig meny! Kunne lage glutenfri alternativer.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, CathrineBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018

Vi var litt på lurern om vi skulle ta sjansen på rå fisk i varmen, Der tok vi helt feil. 2 dyktige sushikokker og en hyggelig vertinne var raskt på pletten med både meny og mat.
Det var ikke bare sushi som stod på menyen. Også asiatiske retter som vårruller og indefilet i tatakisaus stod på menyen. Den skal vi prøve neste gang. Vi kommer tilbake. Snart!
Restauranten ligger i Donanabygget i Patalavaca med byens best utsikt. Parkering er enkelt i nærområdet.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 474mort
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sushi One, så også på

Maspalomas, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Sushi One? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.