“Nydelig mat og topp service!”
Anmeldelse av Restaurante Milo Sun

Restaurante Milo Sun
Vurdert som nr. 5 av 30 Restauranter i Patalavaca
Anmeldt 2. april 2024 via mobile enheter

Nydelig mat og utrolig god service. Her kan man virkelig senke skuldrene. Utsikten er i tillegg fantastisk. Anbefales😄

Dato for besøk: april 2024
Takk, MaritaHavaasOlsen

Anmeldt 18. januar 2024 via mobile enheter

Fantastisk betjening med ei innstilling på å gjøre kvelden for oss helt fantastisk.
Maten var nydelig og fantastisk anbefaling av vin. Helt veldig hyggelig opplevelse.

Takk, 986trinec
Anmeldt 18. januar 2024 via mobile enheter

Utsøkt mat og følelse av oppriktig interesse for sine gjester.
Meget god service og oppfølging under hele måltidet.
Et prisnivå på linje med alle andre i området.
Anbefales på det varmeste.

Takk, Per Harald C
Anmeldt 15. januar 2024

Grei betjening og fint lokale, vi bestilte panert fisk. Den panerte fisken smakte som fiskepinner og hadde samme konsistens. Prisen var grei nok, men en grandiosa fra Spar er både rimeligere og bedre.

1  Takk, kayzo
Anmeldt 10. januar 2024

Fantastisk hyggelig resturant. God mat og personlig service. Vi spiste der flere ganger inkl. Nyttårsaften. Vi har vært gjennom flere retter på menyen og alt smaker godt.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Tourist00071919616

Reisende som så på Restaurante Milo Sun, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Milo Sun? Del dine erfaringer!