“Høt lydnivå. Akustikken i lokalet ikkje heldig.”
Anmeldelse av Cueva Pirata

Cueva Pirata
Vurdert som nr. 4 av 28 Restauranter i Patalavaca
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat. Min sønn åt T-bone steak som var mør og fin. Min mann og eg åt indrefilét for 2 der det var litt seigt kjøtt i eine delen.

Kelnerane var veldig oppmerksomme.

Lokalet kunne med fordel hatt dempematter for akustikken. Vi fikk ein storfamilie nær oss og klarte detmed ikkje snakke med kvarandre grunna høgt lydnivå. Det dempa opplevelsen ein god del.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Gry Josten S

Anmeldt 3. januar 2024 via mobile enheter

Booket bord her klokke 2000 en tirsdag. Plasseringen er fin midt i fjellveggen, og personalet er hyggelig. Dessverre var ikke biffen vi fikk av noe særlig kvalitet. Ba om medium, men fikk halve biffen rare. Gikk også litt lang tid fra vi var ferdig med forrett til hovedretten kom også. Faktisk litt over 1 time. Stolene du sitter på kunne også vært skrudd noe bedre ihop. Rakkelaktig. Alt i alt en midt på treet opplevelse.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Inspire43650439577
Anmeldt 11. desember 2023 via mobile enheter

En av de bedre biffene jeg har spist noen gang i gran canaria! Kanskje litt dyrere enn hva man får på andre restauranter rundt i området, men 100% verdt de få ekstra euroene!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Global41264489766
Anmeldt 24. november 2023

God mat, flott stemning og veldig flinke servitører og god stemning. Perfekt tilberedt kjøtt og enkelt men godt tilbehør. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2023
Takk, KeesOscar
Anmeldt 20. november 2023 via mobile enheter

Vi alle spiste en eller annen form for biff med rødvin til. Biffene og tilbehøret var perfekt og kommer helt sikkert til å spise der ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2023
Takk, vallak55

Reisende som så på Cueva Pirata, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Cueva Pirata? Del dine erfaringer!