“Knallgod mat, god service og super opplevelse. Kan anbefales. Har vært her tidligere med samme…………………”
Anmeldelse av Cueva Pirata

Cueva Pirata
Vurdert som nr. 4 av 28 Restauranter i Patalavaca
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. februar 2024 via mobile enheter

Knallgod mat, god service og super opplevelse. Kan anbefales. Har vært her tidligere med samme opplevelse👍…………………..

Takk, Seaside54994433394

Anmeldt 25. februar 2024 via mobile enheter

Vi feiret bursdagen til mannen min her, og fikk et bord med nydelig utsikt, hyggelig oppmerksomhet fra de ansatte, og fantastisk mat!Tusen takk for en flott opplevelse og feiring! Vi håper å komme tilbake til neste år 😊

Takk, Nomad43486065619
Anmeldt 9. februar 2024 via mobile enheter

Dette er en restaurant vi i mange år bare har skimtet på vei til/fra Arguineguin mot Patalavaca. Og nå, endelig, tok vi turen. Og det blir definitivt ikke siste gang. Utrolig spesielle og tøffe lokaler, men viktigst, fantastisk nydelig mat og veldig hyggelige servitører. Og det å se på kokken som tilbereder/griller maten i det åpne ildstedet og kjenne den herlige lukten derifra…. - det må bare oppleves. Ta turen da vel, du vil nok ikke angre.

Takk, esthermarief_raask
Anmeldt 8. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat. Min sønn åt T-bone steak som var mør og fin. Min mann og eg åt indrefilét for 2 der det var litt seigt kjøtt i eine delen.

Kelnerane var veldig oppmerksomme.

Lokalet kunne med fordel hatt dempematter for akustikken. Vi fikk ein storfamilie nær oss og klarte detmed ikkje snakke med kvarandre grunna høgt lydnivå. Det dempa opplevelsen ein god del.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Gry Josten S
Anmeldt 3. januar 2024 via mobile enheter

Booket bord her klokke 2000 en tirsdag. Plasseringen er fin midt i fjellveggen, og personalet er hyggelig. Dessverre var ikke biffen vi fikk av noe særlig kvalitet. Ba om medium, men fikk halve biffen rare. Gikk også litt lang tid fra vi var ferdig med forrett til hovedretten kom også. Faktisk litt over 1 time. Stolene du sitter på kunne også vært skrudd noe bedre ihop. Rakkelaktig. Alt i alt en midt på treet opplevelse.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Inspire43650439577

Reisende som så på Cueva Pirata, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Cueva Pirata? Del dine erfaringer!