“Matmessig perfeksjon”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2019

Dette er den beste matopplevelsen vi har hatt på Gran Canaria, hit skal vi tilbake. Første rett startet med perfeksjon (tacos!), og etter det ble det bare bedre og bedre (tunfisk, østers og Beluga-kaviar + kamskjell) med en topp på fjerde rett (gåselever i daddel), etterfulgt av suveren fiske- og kjøttrett og en knall dessert, selv om de her kunne droppet innslag av gull som jeg synes er noe tøv. Vinpakka var velbalansert.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, LarsS2276

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi må alltid besøke denne restauranten når vi er på Gran Canaria,og har alltid vært strålende fornøyd.Vi bestilte den største menyen med vinpakke. Vi fikk noe start mat,men det tok en time og ti minutter før vi fikk første retten.Vi fikk servert nydelig brød,men å spise masse brød før du skal ha mange retter gjør at man blir ganske full i magen.Vi etterlyste måten,og fikk ingen beklagelse.Maten som ble servert var nydelig,og holdt et høyt nivå foruten en pasta rett som var for mye kokt og var kald med servering .
Menyen var rikholdig ,og det kunne vært en bedre balanse av røde og hvite viner.Av alle våre besøk her,var dette det som skuffet litt,men vi kommer nok tilbake

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, lemmivarre
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

En fantastisk flott resturant med hyggelig betjening og den beste servicen. Maten var det beste vi har fått på Gran Canaria!
Veldig fin beliggenhet med fin utsikt over Anfi-sentret.
Litt vanskelig å finne frem til restauranten.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, RonnyEnoksen
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Utsøkt måltid med fantastisk mat og god service. Satt ringside ved poolen med flott utsikt mot Anfi del Mar og havet. Perfekt foie gras og årets møreste biff. Oppmerksomt og hyggelig personale. Øvre prisklasse - men verd det.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, JonOsvald
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi har alltid vært kjempefornøyd med mat og servering, men i år skuffet de veldig med tanke på service! Maten var som vanlig god men kanskje ikke så god som prisen tilsier.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, kariliserydland

Reisende som så på La Aquarela, så også på

Har du vært i La Aquarela? Del dine erfaringer!