Vi var tidlig ute og bestilte bord for nyttårsaften og nå første besøk etter at stjerne i Michelin var på plass. Menyen var satt for kvelden med 5 spennende retter som alle hadde sitt særpreg i anretning og presentasjon. Vi vandret fra forretter med snitzel Ceviche med tilbehør av mandarin til FoisGras medaljong anrettet på aprikos chutney. Fra havet var det hummer hale servert med eggenudler og minizucchini toppet med soyasaus. Så for meg kveldens høydare med langtidsbrassert filet fra det Japanske storfeet Wagyu. Servert med Artiskokkpuree og mild fantastisk soppsaus. Hærlig!!! Til avslutting hadde de funnet fra gamle gode Savareng bund som ble servert med chokoladekrem og cherrysorbet. Til alt dette var det satt sammen viner som passet med alt fra musserende fra Valencia til en hærlig Rioja og det nye året ble ønsket velkommen med en Champagne, gran reserva brut. Rett å slett en fantastisk aften open. Michelin stjerne verdig. Da de hadde valgt og fylle lokalt maks denne kvelden ble ikke all servering iht Michelin nivå, men det vil nok ivaretas på ordinære kvelder. Stedet har dessverre dårlige toalett fasiliteter som nok vil trekke ned på en totalvurdering.