“Fantastisk.”

Restaurante Palm Garden
Vurdert som nr. 2 av 28 Restauranter i Patalavaca
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Her er det en restaurant som tar stolthet i både service og matlaging. Anbefales for de som ønsker att maten skal smake godt.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Kenneth V

Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd 😄👍god mat . Vi spiste breiflabb og abbor.👍👍 kan anbefales. Husets rødvin var perfekt. 👍

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 915helgej
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Vi var 8 personer som hadde bestilt bord på Palm Garden. Nydelig sted med en fantastisk utsikt mot Anfi. God servise og rask servering selv om Resturangen var full. Maten var meget god til en overkommelig pris. Det eneste negative var at det var mye støy fra gjestene. Kommer gjerne igjen

Takk, jonkanon62
Anmeldt 28. februar 2020

Kan ikke tenke meg at Palm Garden vil få flere besøk av oss. Hvitvinen fra Rias Baixas var god, sånn at vi kan begynne med noe positivt. Deretter gikk det strake veien nedover. Vi bestilte breiflabb. Retten var flott å se på, men den smakte ingen verdens ting. Kjøkkenet må da kunne bruke litt urter og krydder selv om det er en dårlig dag. Dette var rene sorgen. I tillegg var det den hardeste akustikk siden vi besøkte Yachtklubben i Barcelona for mange år siden. Ta med sov-i-ro eller styr unna.

Takk, 178ragnark
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

God service og nydelig mat som kom kjapt til bordet selv om det var fullt lokale. Spiste lammecarré som smeltet på tunga. Vinanbefalinger var også perfekt til lammet. Skal dit på neste tur til Gran Canaria.

1  Takk, edgarn923

Reisende som så på Restaurante Palm Garden, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Palm Garden? Del dine erfaringer!