Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noe av det verste jeg har smakt!”
Anmeldelse av El Poncho

El Poncho
Vurdert som nr. 25 av 26 Restauranter i Patalavaca
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Fysj, for en heslig og forferdelig mat de serverte! Det eneste de ikke klarte å ødelegge var ølen, og det sier vel sitt.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, GunnKari11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 156 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Maten var nasty, og ikke noe god. Endte opp med å ikke spise noe, og gå derfra et par hundre kroner fattigere og like sulten.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Martin Einem M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Når man bor på Anfi og i tillegg går på stedets biffhus, så bør sakerne være bra. Maten og opplevelsen her var såvidt middels.. man ble mett men ikke noe mer.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Kristian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj med familien. 4 stykker. Betjeningen var ikke spesielt imøtekommende. Vi ønsket litt plass innerst i restauranten men ble bortvist fordi det var et seksmannsbord, og det i en kvartfull restaurant. Bordet stod tomt under hele måltidet.

Vi spiste Cesar salat, kylling karri, snitzel og taco. Bestillingen kom før drikken og mistenkelig fort. Tacoen kom sim annen rett og tilbake etter 5 minutter. Tacoen var smakløs og så ikke god ut. Cesar salaten så ikke ut som Ceasar salat men var ok i smak. Kylling curry var ok men ikke god salat og snitzelen var god men kald pommes frites. Resultatet var ikke verdt pengene. Mette men ikke fornøyd. Velg et annet sted.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, TTJ68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Det er mange spiseplassen rundt Amfi sentret som har dårlig service, men her har vi fått over tilfredsstillende service på de to besøk som vi har hatt her.
Indrefilet var helt perfekt ved å bestille medium pluss. Vanlig medium på Amfi er «rått» kjøtt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, RonnyEnoksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Poncho, så også på

 
Patalavaca, Gran Canaria
 

Har du vært i El Poncho? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din