Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Det Danske Eden

Det Danske Eden
Vurdert som nr. 16 av 26 Restauranter i Patalavaca
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Langt tid å vente på mat. Elendig pepperbiff. Så ut sim en flatbiff. Ba om midium, men fikk gjennomstekt. Den bakte poteten var lunken. Eneste bra var hvitløkssmørret til poteten.
Hadde vi ikke vært så sultne hadde vi sendt maten tilbake, men gav beskjed etterpå. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
Takk, janaR9653KA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 71 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Familie på 4 spiste lunsj. Ventet lenge på å få maten selv om det var lite folk i restauranten. Omelett som var smakløs, helt OK hawaiitoast og fiskefilet med pommes frites som heller ikke var mye å skryte av. Øl og brus var veldig dyrt her i forhold til andre steder i nærheten.
Kommer nok ikke tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, anitahagenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Her har vi vært flere ganger tidligere og vært fornøyd. Men nå var det dessverre en trist opplevelse. Bestilte ribbe som vi måtte vente lenge på og når den først kom var alt på tallerkenen kaldt. Det samme skjedde også på et annet bord. Da ny mat ble servert var det OK. Men dette var nok ikke kvelden her mange misfornøyde gjester. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 445gretaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Hyggelig velkomst med tilbud om dagens meny, som vi valgte. Hyggelig servering og god mat, syntes vi. Vi besøker nok det stedet neste gang vi er i området, tenker jeg!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Sieino44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Vi var 6 stk som spiste litt forskjellig. De fleste av oss valgte flyndrefilet som vi har spist her flere ganger før. Litt spesielt, men hyggelig lokale. Like ved rundkjøringen i Påta Lavaca. Her får du mange gode fiskeretter og kjøttretter. Danske spesialiteter og tradisjonelle internasjonale kjøttretter. Har aldri blitt skuffet her. Mange faste gjester vitner om god mat. Veldig hyggelig betjening. Rask, raus og oppmerksom servering.
En god totalopplevelse også denne gangen. Vi kommer tilbake hit!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Danske Eden, så også på

Patalavaca, Gran Canaria
 
Patalavaca, Gran Canaria
 

Har du vært i Det Danske Eden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din