“Utrolig bra”

Kjøkken: Italiensk, Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Antagelig den beste restauranten på Playa de Patalavaca med en topp profesjonell stab, veldig god meny og vidunderlig mat.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, EilerL_13

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

To avdelinger. En oppe ved Anfi - inngang og en nede ved sjøen. Vi besøkte den siste. Det ble flere gjenbesøk, og det er ikke vanlig på denne øya.

Nydelig mat, elegant servert, og hurtig. De ansatte er et flott team som er interessert i å gi gjestene en fin opplevelse.
Filet mignon med peppersaus var nydelig, og med raus porsjon. Lammecarré likeså. Grillet fersk fisk meget bra. Pastaretter bedre enn vanlig på GC.
Vi kommer tilbake neste gang.
Her er det Thomas og Marguet som poserer med nybakte kaker. Italian style.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, Geir G
Anmeldt 25. oktober 2018

Vi har to ganger under denne ferien besøkt Rest.MontseMar i MonteMarina og flere ggr.tidligere. Hver gang har vi møtt en service og vennlighet som er sjelden. De er punktlige, kommer med klare anbefalinger hvis det er nødvendig. Restauranten er i en litt høyere prisklasse en snittet, men vel verdt pengene. Begge kveldene sto middagen til klassifikasjonen superbra. Vi gleder oss til å komme tilbake neste år!

2  Takk, KjellOS
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat! Vi hadde entrecôte som var veldig mør og god, og Chicken churry som var god, men ganske sterk. Anbefales på det sterke :-)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Pauline Finne A
Anmeldt 4. april 2018

Denne restauranten er en som skiller seg ut fra endel andre i området. Det er litt luksuriøst, hvite duker og god atmosfære. Vi hadde kalvefilet og andebryst. Sistnevnte var altfor seigt, ellers var alt det andre godt. Feilen vår var at vi ikke sa ifra om det seige andebrystet. Kokken ville nok satt pris på tilbakemelding. Men vi prøver gjerne denne plassen neste gang vi er på Gran Canaria

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 730Anna

Reisende som så på Restaurante Montsemar, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Montsemar? Del dine erfaringer!