“Nyttårsfeiring og bursdagsfeiring”

Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Dette er en restaurant vi virkelig ikke vil anbefale. Det var bestilt bord til nyttårsaften for 10 voksne og 2 barn. Den som bestilte hadde fått beskjed om ca.pris på 55 euro pr.pers. Det viste seg at prisen var 75 euro pr.pers!! Barna på 1 og 4 år skulle få spise gratis. Underveis i serveringen fikk vi beskjed om at barna måtte betale, men skulle få en god pris. Heldigvis ble resultatet at barna fikk gratis servering. Vi ankom litt før kl 20.00. Det tok lang tid før vi ble ivaretatt av personalet. Gjester som ankom etter oss fikk gjort bestilling på mat før oss. Vi måtte flere ganger gjøre de oppmerksom på at vi ville bestille mat. De kunne ikke tilby egen barnemeny, men foreslo at de kunne lage pizza. Det gikk 1.5 time fra vi ankom og til første rett var på bordet. Det er alt for dårlig service når man har små barn med.
Jeg vil påstå at prisen for denne festmiddagen var veldig stiv i forhold til det vi fikk servert. Av forrett kunne en velge mellom 5 ulike forretter. En kunne velge mellom 5 ulike hovedretter og 3 ulike desserter. Indrefileten fikk du ikke velge stekegrad på. I tillegg fikk to personer dele 1 flaske vin.
Servicen var helt elendig. Eieren opplevde jeg som stresset og sur. Det kom ikke en eneste beklagelse på at de var sen, selv om de så at barna begynte å bli utålmodig. Første og siste gang for våres del finnes mange og bedre plasser å spise på.

Dato for besøk: januar 2019
4  Takk, bjornta

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Variert meny med mange tapas valg. Har også kjøtt og fiskeretter. Et tips for de som liker pizza er å be om en egen pizza-meny som normalt ikke ligger fremme.

Hele familien var fornøyd med maten. Rask og hyggelig service. Stedet anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Dag1959
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Hvis du nå er på Gran Canaria, må du nesten gå på Cabosuroeste.
Når vi bestilte bord her i formiddag, var det med høye forventninger etter sist besøk for tre år siden.
Vi ble hjertelig mottatt av hyggelige servitører som var veldig rask med å sette opp ekstra parasoll ved bordet vårt.
Datteren vår på to år ble også hjertelig
mottatt og fikk rulle rundt på en sykkel. Hun fikk servert en fint oppskåret biff med ris, akkurat etter vårt ønske.
Kokken leverte! Vi bestilte 7 tapas og vi klarer ikke å peke ut en favoritt.

Dette er en plass som leverer god mat, både tapas og tallerkenretter.

Vi anbefaler Cabosuroeste på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Cato A
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet med utsikt over havet. Maten holder god kvalitet og betjeningen yter god service. Prisene er fornuftig. Alt i alt et hyggelig sted.
Anbefales

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Laader
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Bestilte grillet indrefilet med peppersaus. Kjøttet var godt og mørt. Retten ble servert uten hverken salat eller grønnsaker, så presentasjonen var litt stusselig.
Litt rot med bestilling av drikke noe måtte purres på.
Minus for manglende barnemeny+at de da heller ikke hadde pasta som alternativ.

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, fluanel

Reisende som så på Restaurante Cabosuroeste, så også på

Patalavaca, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Cabosuroeste? Del dine erfaringer!