Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
ZenHotels.com
kr 587
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Elisabeth B
Holmestrand, Norge
Anmeldelse av Servatur Green Beach
3,0 av 5 boblerAnmeldt 27. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Green Beach ReceptionServatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. nov. 2018
Dear elisabethb286,

It is great to read such a complete review like yours. We very much value your constructive feedback as this allows us to identify points of improvement to further enhance the overall hotel experience for each and every one of our guests. 

We are sorry that your experience was not fully satisfactory. Please, accept our most sincere apologies. We will work to avoid this hapening again. We will put our biggest efforts to improve in this aspect.

We would love to welcome you back in a future.

Yours thankfully,
Servatur Green Beach

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Algotels
  • eDreams
0.4 km fra Servatur Green Beach
Gratis parkering
Svømmebasseng
Lol.travel
    0.3 km fra Servatur Green Beach
    Ved stranden
    Granada I
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.3 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Double bedroom
    Priceline
    Go to your Happy Price
    • eDreams
    • Agoda.com
    • ZenHotels.com
    0.2 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    PISCINA
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.5 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Pool view
    Booking.com
    • Agoda.com
    0.6 km fra Servatur Green Beach
    Booking.com
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 587
    • Algotels
    0.0 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Radissonhotels.com
    kr 2 914
    Fullt refunderbart
    • Tripadvisor
      kr 2 914
    • Booking.com
    • Hotels.com
    0.5 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 1 436
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Algotels
    1.5 km fra Servatur Green Beach
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    2.6 km fra Servatur Green Beach
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Se flere hoteller i Patalavaca
    Anmeldelser (549)
    Filtrer anmeldelser
    549 resultater
    Vurdering fra reisende
    136
    216
    123
    41
    33
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    136
    216
    123
    41
    33
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3338 av 549 anmeldelser
    Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

    Flott hotell med god service. Et eldre hotell som holder seg godt. Bra leilighet med det en trenger. Godt renhold og de vasket til og med koppene hver dag. Hyggelig betjening på hele hotellet. Anbefales.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, perarneo2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Servatur, Front Office Manager på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
    Google-oversetting

    Dear guest,

    Thank you very much for writing your opinion about your stay at Servatur Green Beach. It is a pleasure that you rated us with a 5/5, it means that your stay was perfect from the beginning to the end.

    We are glad that our services has been to your liking. Our staff works every day with enthusiasm so our clients are very satisfied and feel at home.

    We hope to see you again and your stay is as perfect as this one.

    Warm Regards from Gran Canaria on behalf our staff.

    Servatur Green Beach.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

    Vi bestilte dette hotellet helt tilfeldig , og det angrer vi ikke på. Vi er en liten familie på 3 med et barn på 6 år. Var veldig skeptisk da det stod hotellet passet best for voksne. Men var ingen grunn til bekymring. Vi fikk rom i 4 etg, fint rom og nydelig havutsikt. Ikke sol på verandaen på morgenen , men var så varmt at det var egentlig greit. Savnet aircondition eneste, når vi skulle sove på natta. Bassenget og bassengområdet var kjempebra, passe dypt, og gutten vår lærte å svømme der. Der er dør ut, så vi kunne gå ned til den fine Patalavaca stranden. Et lite supermarked på hotellet med det nødvendigste man trenger , hyggelig gammel mann i kassa . Går helt fint å gå til Arquineguin fra hotellet , en kort gåtur. Betjeningen var utrolig hyggelig og hjelpsom når vi spurte om noe. Hadde et to ukers supert opphold på dette hotellet , og kommer nok til å dra dit igjen.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 313gretes
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Servatur, Front Office Manager på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2018
    Google-oversetting

    Dear Grete,
    We would like to thank you for leaving such a wonderful review about your holidays at Servatur Green Beach. It is great to read such a complete review like yours.
    We really appreciate your kind words regarding our staff. All our team work with enthusiasm everytday to make our guests feel at home.
    We are glad to know that our facilities fit you. Our team is constantly working to offer a lovely place to spend your holidays. Thank you so much.
    It is a pleasure for us that you have carried out a great memory of your holidays, especially your son, who has learned to swim in our pool.
    We hope to see you soon again.
    Kind regards from all our staff.
    Servatur Green Beach.




    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 27. juli 2018

    Et fint hotell med hyggelige ansatte. Fine rom selv om du kan høre naboen hvis de bråker. Mangler Air Condition og Wifien er litt dårlig. Sengene kunne vært bedre også. Bassenget er fint, men vil du ha sol, så får du ikke den før rundt halv 12. Så sengene er ofte opptatte der sola kommer først. Hotellet har butikk og det er også 2 butikker like ved hotellet, apotek også. Det er kort vei til Arguineguin og Anfi. Skal du lenger så er det kort vei til busstoppet og busser er det nok av, men ikke til tiden. De er ofte forsinket med 5-15 min.

    Dato for oppholdet: juli 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    3  Takk, AST81
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Servatur, Front Office Manager på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
    Google-oversetting

    Dear guest,
    First of all, thank you very much for sharing your experience at Servatur Green Beach. We really appreciate your kind words regarding our staff. All our team work with enthusiasm everytday to make our guests feel at home. We very much value your constructive feedback as this allows us to identify points of improvement to further enhance the overall hotel experience for each and every one of our guests.
    We are really happy to know that we achieved your expectations.
    We hope to see you back again so we can change the 4/5 review into a 5/5 one 😊
    Kind regards
    Servatur Green Beach

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 11. juli 2018

    Det er en god stemning og atmosfære på hotellet. Betjeningen er imøtekommende og effektiv. Frokosten på hotellet er verdt å ta med seg. Mye godt å velge i. Hotellet ligger like ved en flott strand, men har også et passende svømmebasseng.

    Romtips: Best utsikt fra de øverste etasjene.
    Dato for oppholdet: august 2017
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Service
    Takk, Steinar B
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Servatur, reception på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
    Google-oversetting

    Dear Grepakar,
    Thank you for choosing Servatur Green Beach for your holidays and for rating us with a 5/5.
    We are glad to know that our staff fit you. Our team is constantly working to offer a lovely place to spend your holidays. Thank you so much.
    It is a pleasure to know that you have enjoyed our Restaurant and the breakfast.
    As you have written, our location is perfect, near the shopping centers, near the Beach and with the ocean views. Thank you for your kind words.
    We wish to be your next option on your next holidays. It would be such a pleasure to help you in all you need.
    Warm regards from all our staff.
    Servatur Green Beach.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 23. april 2018

    Her vil du trives. Fin plassering i Patalavaca på sydkysten av GC. Flott utsikt fra de fleste rommene. Egen mini minimarket og kort vei til busstopp. God mat og vennlig service. Bassengområde trenger oppgradering, men det sies at det blir tatt mai 2018. Her kan du slappe av og kose deg.

    Dato for oppholdet: september 2017
    Takk, frikkinorway
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Servatur, Front desk på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2018
    Google-oversetting

    Dear Fredrik,
    Thank you very much for spending part of your time writing your opinion in a portal as important as this.
    We are glad that you enjoyed the sea views from your room and that you have taken a great impression of our staff, who works every day to make our clients feel at home.
    As you know, in May we will reform part of our complex to improve it, so we invite you to come back later and check it out.
    Receive a warm greeting on behalf of all our staff.
    Servatur Green Beach.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser