Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 80
Vis tilbud
Priceline
USD 79
Vis tilbud
Expedia.com
USD 88
USD 75
Vis tilbud
Hotels.comUSD 75
TravelocityUSD 75
getaroom.comUSD 88
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (486)
Filtrer anmeldelser
486 resultater
Vurdering fra reisende
119
202
107
33
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
119
202
107
33
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 486 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet er en velholdt eldre hotell. Store fine leiligheter, litt kaldt basseng. Veldig trivelig og hjelpsomt personell i resepsjon og restaurant. Lite underholdning, kun en trubadur under middag. Frokostbuffet var veldig bra, middagen var lite variert. Endte opp å spise på restauranter utenfor hotellet srlv om vi hadde mat inkludert i prisen. Renholdet på rommene var dårlig, skitten oppvask ble lett skylt og satt i vått i skapet, med matrester på. Gulv ble heller ikke vasket, gardiner og puter var flekkete.. Ellers er hotellet nært standa, har jaquzzi på taket, men både det og basseng stenger veldig tidlig, klokken 18.00. Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Green Beach reception på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Dear Miriam,

First of all, thank you very much for sharing your experience at Servatur Green Beach.

We are sorry for the incidences experienced during your stay. This is certainly not the quality of service we want to provide to our guests. We have already taken notes of your comments and we will study them with the team in charge.

Kind regards from the warm south of Gran Canaria.
Servatur Green Beach



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018

Pluss med hotellet:
* Gode senger (ikke så harde som en del av de rimeligere hotellene bruker å ha)
* Lett dyne- en stor fordel for meg som fryser lett
* God service i resepsjonen. Cava ved ankomst.
* Rolig
* Utrolig flott utsikt fra resepsjonen og restauranten
* Bokhylle for bytte/gi bort/låne- i resepsjonsområdet
* Minibank i resepsjonsområdet
* Lite minimarked inne i hotellet, hvor jeg kjøpte fersk brød, vann og diverse, hyggelig gammel mann som jobbet der.
* Sentralt, fin beliggenhet , 1 km fra Arguineguin, 500-700 m fra Anfi del Mar, en til to timers gange til Puerto Rico avhengig av hvilken vei man går.
* Rett opp i fjellet for den som vil gå innover
* Busser forbi stadig vekk
* Musikk om kveldene, poolbar , restaurant, spa, vanngym, etc for den som ønsker det (jeg brukte ikke noe av det)
* Fri wifi (funka delvis litt tregt når jeg skulle se en serie, men helt ok til vanlig surfing)

Ulemper:
* Sola kommer sent på balkongen (13.00-14.00)
* Folk tar opp solsengene med håndkle store deler av dagen uten at de er der (registerte det hver bidige dag). Det er ikke lov, men det gjør det likevel, En uting.

Konklusjon: Dette er et hotell jeg gjerne kan besøke igjen.

Romtips: Hvis du vil ha sol på balkongen, velg mot nord. Utsikt fra 3.etasje og oppover i alle fall.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, artemisia60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Green Beach reception på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you so much for sharing your experience at Servatur Green Beach.

We are glad to know that our facilities fit you. Our team is constantly working to offer a lovely place to spend your holidays. This is a very value feedback for us that we really appreciate.

It has been a pleasure that you spent your holidays with us. We hope to welcome you back soon.

Kind regards,
Servatur Green Beach


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018

Hotellet er bra, men plasseringen er ikke optimal på den tiden vi bodde på hotellet (i november). Grunnen er at fasaden er buet og vendt mot sør-vest. Ingen veranda hadde sol før mellom 12:00 og 13:00. De som vendte mest mot vest fikk ikke sol før 16:00
Er det mulig å velge så velg leilighet nr. 30 på din etasje dersom du ønske sol på terrassen. Leilighet nr. 1 fikk sol ca. 16:00
Frokosten var rikholdig og god.

Romtips: Room number 30 on your floor if you want sun
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Service
Takk, Tore Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Green Beach Reception på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear Tore Ivar S,

We thank you for sharing your opinion of your recent stay with us. The opinions of our guests are crucial for us to keep performing an excellent service.

We hope you had a nice return to home. In the name of all Servatur Green Beach staff, we hope to have the chance to welcome you back.

Kind regards,
Servatur Green Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt i innsjekkingen, tross lang kø. Fikk til og med et glass cava, noe som var veldig hyggelig!
Servicen under frokost og middag er veldig god, spesielt middagene!
Maten er helt ok, vi hadde halvpensjon (frokost og middag) den uken vi var her.
Det er vanlig buffet til frokost, og til middag er det forrett og dessert i buffet, og hovedretten velges fra meny. Maten var god, men grønnsakene til hovedretten var fullstendig ihjelkokt hver dag. Også svært lite variasjon på buffeten under middag. Dessert er den samme kaken hver dag, den smaker bare sukker.

Rommet var bra, men møblene slitte. Spesielt sofa, stuebord og stol på soverom. De var fulle av ymse flekker, og vi klagde til resepsjonen. Heldigvis var de enige, og møblene ble renset/erstattet påfølgende dag. Bra service!
Fikk buffetmiddag som kompensasjon på manglende renhold, men buffetmiddagen hadde vi allerede betalt for i halvpensjonen vår..
Så den hadde vi ingen bruk for.

Savner vifte på soverommet siden det ikke er kjøling, samt vannkoker på kjøkkenet til kaffe/te.
Vi var her i november, så manglende aircondition plaget ikke oss nevneverdig.

TIL SLUTT det virkelige problemet med dette hotellet:
Det står skilter overalt at man ikke kan reservere solsenger. Og siden solen ikke kommer ned før rundt 9.30-11.30 varierende av hvor man ligger, er det ingen hast med å bevege seg til basseng/solområdet.
Så skammelig feil kan man ta. Når solen dukker frem, er det som å se et spøkelsesområde, bare at nesten ALLE solsengene er reservert med håndklær. Men ingen mennesker verken i basseng eller i området.
Nei, de sitter og spiser frokost, går turer, slapper av på rommet etc. De måtte bare reservere seg først. Akkurat sånn som man ikke har lov til, men det er ingen respekt for det. Veldig mange kommer ikke før utpå ettermiddagen, da har de faktisk reservert solsenger i 4-6 timer først uten å bruke de! Dette observerte vi hver eneste dag uken vi var der. På soldekket bakerst er ALLE solsengene reservert fra grytidlig morgen til kvelden, men det er stort sett folk der bare noen timer midt på dagen.
Jeg snakket derfor med resepsjonen, og spurte hvor tidlig jeg måtte reservere solseng. Svaret var selvfølgelig at man ikke kan reservere solseng. Jeg sa at det respekterer svært få, de sa at det visste de. Men at ingenting de gjorde hjalp.
Neste morgen låste en vakt opp bassengområdet klokken 9. Vel, der hadde MANGE allerede klatret over gjerdet OG reservert solsenger med håndklær.
Det er nesten komisk at folk er så utrolig desperate.
Vakten så på håndklærne som lå der på tomme senger, men gjorde ikke noe med det.
Jeg er svært lite imponert over hvordan dette hotellet ikke engang respekterer sine egne regler, da burde de heller ikke hatt noen.
Folk i resepsjonen er vennlige, har ingenting å utsette på dem.
Utsikten i 2. etasje er som beskrivelsen tilsier: Begrenset havutsikt. Altså meget begrenset: Du ser et glimt av havet i glippene i hekken.
Se bilde av utsikten tatt fra sittehøyde for en som er 1.70 høy.
I tillegg er det svært mye røyklukt hele tiden, jeg skjønner at det et lite man kan gjøre med at folk røyker på balkongene, men det er ikke så gøy å puste inn giften fra andres røyk hvert sekund man sitter ute.
De som er sensitive for røyk kan ikke ha balkongdøren åpen, eller oppholde seg på balkongen.
Anbefaler hotellet til røykende pensjonister som ser sin livsoppgave i å sikre seg favorittsolsengen sin.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, elisabethb286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Green Beach Reception på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear elisabethb286,

It is great to read such a complete review like yours. We very much value your constructive feedback as this allows us to identify points of improvement to further enhance the overall hotel experience for each and every one of our guests. 

We are sorry that your experience was not fully satisfactory. Please, accept our most sincere apologies. We will work to avoid this hapening again. We will put our biggest efforts to improve in this aspect.

We would love to welcome you back in a future.

Yours thankfully,
Servatur Green Beach



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Flott hotell med god service. Et eldre hotell som holder seg godt. Bra leilighet med det en trenger. Godt renhold og de vasket til og med koppene hver dag. Hyggelig betjening på hele hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, perarneo2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Front Office Manager på Servatur Green Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you very much for writing your opinion about your stay at Servatur Green Beach. It is a pleasure that you rated us with a 5/5, it means that your stay was perfect from the beginning to the end.

We are glad that our services has been to your liking. Our staff works every day with enthusiasm so our clients are very satisfied and feel at home.

We hope to see you again and your stay is as perfect as this one.

Warm Regards from Gran Canaria on behalf our staff.

Servatur Green Beach.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser