Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch, Lille Juleaften, 23. Desember, 2018. ”

Restaurante Rincón Casa Antonio
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Santa Lucía de Tirajana
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 44
Kjøkken: Spansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Fin meny. Lett adkomst. Fin parkering på motsatt side av veien. Matbutikker i nærheten. Flott utsikt. Lett kjøretur. Sykkelister i område. Motorsykler ferdes i området her. Bussforbindelse finnes. Fine border med hvit duk. Trivelig betjening. Variert meny. Kjempegod tunfisk. Godt hvitløksbrød. Gode oliven. God Lunch. Stedet har øl og vin. De snakker godt engelsk. Det er norsktalende her.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Roy_R_Kjerengtr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 328 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2018

På ferietur til Puerto Mogan på Kanariøyene reiste vi til Santa Lucia på dagstur og spiste på Casa Antonio. Hyggelig vert, Antonio, og Margarita som spesialist på kjøkkenet. Vi hadde oksefilet av kalv og en "Ribera del Duero" til. Det kan ikke bli bedre.

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, nicolay434
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Vi var på veg til Roque Nublo og stoppet her for lunsj. Vi hadde ikke forventet å finne en 1. klasses restaurent her oppe i fjellet. Veldig kjekk og imøte kommen eier, Antonio. Vi bestilte geite gryte og husets salat. Vi fikk vitløks brød bakt i steinovn, og dette ble et supert måltid. Absolutt verdt et besøk når en tar turen opp i fjellet. Takk Antonio!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, SteinarF790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
sorrueda, Gerente på Restaurante Rincón Casa Antonio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017
Google-oversetting

Gracias por elegir mo restaurant siempre sera un placer.Saludos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2017

Ligger et lite stykke etter senteret i Santa Lucia, men det er verdt å dra hit. Nydelig mat og sjef Antonio er bare så hyggelig. Jeg sykler alltid opp hit når jeg er på Gran Canaria.

Dato for besøk: november 2016
Takk, bjorntronstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2016 via mobile enheter

Om det var selveste Antonio som tok i mot oss, vet vi ikke - men de lekre Santa Lucia-plukkede olivenene han spanderte før måltidet, satte tonen for hele kvelden. Norsk geitost blekner i møte med honningristet kanarisk geitost: super forrett. Én valgte kanarisk geitegryte (!). Smaken minte om både gresk stifado og norsk fårikål - utsøkt. Den andre valgte marokkanskfanget tunfisk med hel pepper og kanariske poteter - også nydelig! Dessert: tiramisu og "bestemorpulver". Godt, men virket noe masseprodusert.
Oppmerksomt og meget hyggelig vertskap. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, G5020BOjanl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurante Rincón Casa Antonio, så også på

Santa Lucía de Tirajana, Gran Canaria
Santa Lucía de Tirajana, Gran Canaria
 
Santa Lucía de Tirajana, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante Rincón Casa Antonio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.