Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Arild P
Anmeldelse av Grupotel Monte Feliz
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Romtips: dersom du vil ha rom i den rolige delen av hotellet så velg den delen som ligger mot plaskebassenger
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aparthotel Mont... L, Director de Relaciones con ClientesGrupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. jan. 2019
Dear ArildP21,

We are grateful for your valuation about Monte Feliz. We appreciate your trust in us by choosing our hotel for your holiday stay.
It is a great pleasure to read that you had a lot of positives and excellent comments to mention and that you were very satisfied with the facilities and services provided by the team. It is our goal to make your stay a memorable one. The staff is very important and makes the difference of the guest’s stay.

Thank you for especially commenting on the team. A big compliment for us. It has been a pleasure and honour having you as our guests and we all are looking forward to welcoming you back very soon.

Kind regards,

Ruth Monzón
Guest experience manager
Guestexperiencemf@nordotel.com
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 400
  • Expedia.com
    kr 1 572
0.4 km fra Grupotel Monte Feliz
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
0.3 km fra Grupotel Monte Feliz
Restaurant
Bar/lounge
Beautifull place
    1.1 km fra Grupotel Monte Feliz
    • Agoda.com
    1.1 km fra Grupotel Monte Feliz
    Bli belønnet med One Key
    • Official Site
    • ZenHotels.com
      kr 1 786
    • Booking.com
    2.4 km fra Grupotel Monte Feliz
    Svømmebasseng
    Restaurant
    kr 1 395
    Fullt refunderbart
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 246
    • Hotels.com
    2.8 km fra Grupotel Monte Feliz
    Svømmebasseng
    Ved stranden
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    6.2 km fra Grupotel Monte Feliz
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Bahia Feliz
    Anmeldelser (1 167)
    Filtrer anmeldelser
    1 167 resultater
    Vurdering fra reisende
    386
    442
    204
    76
    59
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    386
    442
    204
    76
    59
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    49 av 1 167 anmeldelser
    Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

    Stor og romslig leilighet, stor garderobe, lyst og trivelig. Rengjøring ok. Dårlig service i supermarket, betjening prater konstant i telefon. Restauranten bør oppgraderes til bedre meny, og bedre åpningstid.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, vivianbjerke66
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Aparthotel Mont... L, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2019
    Google-oversetting

    Dear vivianbjerke66,

    First of all we would like to thank you for having chosen Monte Feliz for your recent stay in Gran Canaria.
    Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.
    sincerely regret the issues you experienced during your stay. Please accept our sincerest apologize for the inconveniences caused.
    I would very grateful if you could give us the chance to improve your score this time. Please contact me per mail so we could go deeper in your comments.
    We will try our very best.
    Looking forward to hearing from you.

    Warm regards.
    YOUR OPINION MATTERS TO US

    Ruth Monzón
    Guest Experience Manager
    Guestexperiencemf@nordotel.com

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

    Resepsjonen og folkene som jobber her er deg ingenting å klage på, men rommet derimot... la oss si at det er et rikt dyreliv her. Nå snakker vi maur overalt. Maur på rommet, maur på badet, og det verste av alt, maur på kjøkkenet. Ikke bare på gulvet, men over hele kjøkkenbenken. Så er du ute etter ekstra proteiner så kjør på. I tillegg til dette, er ikke rommene lydtette, man kan høre hva folk prater om fordi veggene, taket og gulvet er så tynt. Noe som resulterer i at de som har små barn, vekker alle sammen før 7 på morgenen. Ikke bare hører man mye bråk på morgenen, men utover hele dagen er det mye barneskrik og prating fra alle kanter, ikke et sted for å slappe av. Reiser jeg hit igjen, så velger jeg definitivt et annet hotell.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, eliseussen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Aparthotel Mont... L, Gerente på Grupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
    Google-oversetting

    Dear Emma Elisa E
    First of all we would like to thank for having chosen Monte Feliz for your recent stay in Gran Canaria and also for the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities.
    Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service, so we take note of all your comments
    We feel sorry because of your disappointment, and I would be very grateful if you could give us more information in order to improve the valuation you have given us this time, please contact me per mail and we can go deeper in your comments.

    Looking forward to hearing from you.

    Regards.
    I.Fernandez
    Hotel Manager


    YOUR OPINION MATTERS TO US
    idoia.fernandez@nordotel.com

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

    Vi var her en uke i påsken 2018. Rolig og fin plass å bo. Vi hadde leiebil hele uken og reiste til strendene i Puerto de Mogan, Amadores, Playa de Ingles for å bade. Det er helt greit å bade i havet nedenfor hotellet, men der er det oftere vind enn andre steder på øya - og det er steinstrand. Ikke så godt å ligge på en hel dag, men for et par timer helt topp.
    Bahia Feliz har et lite sentrum, med forskjellige serveringssteder. Fikk innrykk av at alle hadde samme betjening og samme meny.
    Monte Feliz er et supert utgangspunkt for en flott familieferie på GC!

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, andreastrondal
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Aparthotel Mont... L, Gerente på Grupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2018
    Google-oversetting

    Dear Andreas T

    Thank you for taking the time to send your comments and valuations regarding our service and facilities.
    We are very happy to know that you had a good time with us and we are especially glad about your positive valuation of our environment.
    We sincerely hope that you will chose Monte Feliz again for your next stay on the island.
    Once more, we wish to thank you for your feedback and would be delighted to welcome you back at our hotel.

    Best regards,
    I. Fernandez
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. januar 2018

    Ferie.Dette var en tur for å hente energi i solvarmen.Tok en del oppdagelsesturer i området .En fin opplevelse var besøket i Palmitos park,da med delfinshow.En annen fin kveld var shovet med servering på garbos nær hotellet.

    Romtips: Velg sydvent rom.Blir for kalt på skyggesiden.
    Dato for oppholdet: januar 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, IngeMagneI
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Aparthotel Mont... L, Gerente på Grupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018
    Google-oversetting

    Dear Inge Magne I
    First of all we would like to thank you very much for having chosen Monte Feliz for your recent stay in the south of Gran Canaria.
    We all hope you enjoyed your stay here with us.
    We would be delighted to welcome you again soon and remain at your disposal for anything you might need.

    Best Regards
    I. Fernandez
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. november 2017 via mobile enheter

    Dette hotellet visste seg å være mer enn forventet. Så utrolig flott og ryddig leilighet med flott utsikt. Bassenget er flott og stort og her får man virkelig samlet kreftene igjen og slappet godt av.

    Dato for oppholdet: mai 2017
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, emakle
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Aparthotel Mont... L, Gerente på Grupotel Monte Feliz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2017
    Google-oversetting

    Dear emakle
    First of all we would like to thank you very much for having chosen Monte Feliz for your recent stay in the south of Gran Canaria, and also for taking your time to review our Hotel. Your comments and feedback is vitally important to us. And we're always eager to hear what you liked and how we can improve.
    Once more, we wish to thank you for your feedback and would be delighted to welcome you back at our hotel.

    Warm regards,
    I. Fernandez
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser