Tanja Stephanie H
Anmeldelse av Grupotel Orquídea
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
rrppbafe, Director de Relaciones con ClientesGrupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. des. 2018
Hej Tanja og familie,
Tusen tack för deres besök og för att dere har skrivit og delat med er av hvor ni opplevde deres ferie hos oss.
Vi är väldigt glada för deras snille kommentarer om vares ansatte og att dere fann hotellet triveligt og rent.

Tack för denna gang og hjertligt velkommen tillbake.

Ulrica Andersson
      Se flere hoteller i Bahia Feliz
      1 046
      1 046
      Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Veldig familievennlig hotell, vi dro med baby på 6mnd og ei jente på 3,5 år.
      Tui-ansatte var smilende, vennlige og utrolig serviceinnstilte. Masse aktiviteter for barn i klubber for alle aldre, samt show på kveldene.
      Hotellet var rent og pent. Stor buffet, helt ok mat. Pluss for egen barnebuffet- det var stor stas for hun på 3,5 år.
      Selve Bahia Feliz er en hotellkoloni hvor det ikke skjer særlig mye utenfor dørene. Det er et lite torg med et par restauranter og suvenirbutikker + matbutikk.
      Skjønner at dette er paradis for vindsurfere for det blåser og er skyer stort sett hele tiden- mye vind! To uker var litt lenge å være i «blåsten», så vi leide bil i 4 dager og dro til sør og vest siden av øya; Maspalomas, Puerto de Mogan og Playa de Amadores ++ Det var som å komme til en annen verden-nesten ikke vind eller skyer. Neste gang velger vi nok en av de andre og litt større plassene. (Nb! lei bil av Autos Drago utenfor hotellet, nesten 1/3 av prisen av det en betaler for leiebil på hotellet).
      Alt i alt har vi hatt et fint opphold, takk for oss :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
      1  Takk, 230leneg
      rrppbafe, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Hej Lene og familie,
      Tusen tack för att du delat med dig av er oppevelse.

Vi är glada att höra att de syntes vårt hotell är strålende for barnefamilier og att det var rent og pent.

Tusen tack för deres besök og hjertligt velkommmen tillbaka.

Venlig hilsen,

Ulrica Andersson

Anmeldt 8. februar 2018

vi er en familie på 5 (vi var 4 når vi startet å dra til "Bahia Feliz") som har dette som fast reisemål vær vinter.

for oss er dette et supert sted, med alt vi trenger av fasiliteter. nå er dette 9. gangen vi drar tilbake, så vi vet hva vi kan forvente oss. Men vi vill vel råde folk til å ha en leiebil tilgjengelig.

slik vi organiserer turen så bor og spiser vi på Bahia Feliz, vi har det kjempe fint.
      Men dagene tilbringer vi for det meste på mer familievennlige strender som "Amadores", Puerto Rico, eller Porto mogan. dette rett og slett fordi disse strendene er supre. Bahia stranden bruker vi på kveldstid, for å avslutte dagene - vi bruker så å si aldri bassengområdet. men det er oss. ....

Vi vet at et såpass stort hotell kompleks som bahia feliz kan til tider ha rom som faller litt ned under standarden. men vi har selv ikke opplevd dette (noen av våre reise kamerater derimot - men etter å ha kontaktet hotellet, så er dette som regel fikset)

om Mat og All inclusive.
      vi er fornøyd, kvalitet og utvalg - men etter 9 år, så pleier vi selvsagt også å spise utenfor området (kan anbefale restuant oppe i fjellet)

Bahia feliz er kanskje ikke det mest spennende reisemålet - men!!! når du er ute etter ei rolig og solfylt uke midt på vinteren - så er dette stedet.

PS!
      jeg ser mange klage over barne støy - Fyllebråk er verre ;-)

Dato for oppholdet: mars 2017
      • Reisetype: Reiste med venner
      Takk, Fredrik E
      JAVIER M, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2018

Hej Fredrik og familj,
      Vi er veldigt glade för att de deler med sig av deres erfarenheter, särdeles då dere har varit här 9 ganger.
      Tusen tack för topp poängen og vi ser fram emot att välkomna dere åter till Bahía Feliz!

Hjärtliga hälsningar,

Tui Family Life Bahía Feliz
      email: rrpp.bafe@nordotel.com

Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Dette er ikke stedet å reise til om du forventer bra service, god mat, bading og hygge.
      Veldig masete familiehotell med forferdelige senger, puter, og tisselaken i plastikk i dobbeltsenga. Dobbeltsenga er 2 enkeltsenger ved siden av hverandre som står på hjul! Ikke så lett å forbli en dobbeltseng da. Kakerlakker på rommet. Det sier vel egentlig alt om hotellet, så kan du legge på iskaldt vann i dusjen og iskaldt basseng som ikke barna ville bade i.

Stedet er veldig vindutsatt og det var 12-15 sm vind hver dag i en uke. Det er liten kuling. Stedet er kjent for vindsurfing, og det skjønner jeg.

Maten er ikke noe å skryte av, standard buffetmat uten positive overraskelser.

At det i tillegg ligger utenfor allfarvei gjør ikke opplevelsen noe bedre. Styr unna og reis et annet sted.

Knut, familiefar 42.

Dato for oppholdet: januar 2018
      1  Takk, Knut Magnus L
      JAVIER M, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018

Hej,
      Tack för tillbakameldingen, Dock är jag lite fundersam over hvilket hotell dere bott på, för vâres hotel blev renovert 2016.
      Vi har dessverre inga dubbelsängar pâ vâre hotell, detta är för att vi tenker pâ vâra arbetare og vi vill icke att vaskedamerna ska fâ arbetsskador. Vâr reception og personal finns här 24 timmar om dygnet för att hjelpa till hvis de har noen problem pâ rummet.
      Det var beklagligt att höra att de icke fâtt med er noe positiv upplevelse.

Guest Service Manager

Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Bassengområdet var stappfullt hele tiden hele dagen. Ikke nok solsenger. Vanskelig å få tak i parasoll. Sikkert greit for de med små barn (2-6 år) men for meg ble det alt for mye mennesker på for liten plass. Kjedelig lite "sentrum"

Dato for oppholdet: juli 2017
      1  Takk, sodji
      JAVIER M, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017

Hej,
      Tack för ert besök.
      Poolområdet är mycket populärt bland våra Family Life gäster. Vi erbjuder två poolområden, Hotel Orquídea som är livligare och Playa Feliz som är lite lugnare och som kanske hade passat er bedre. Solstolarna direkt framför poolen blir upptagna snabbast, men det finns gott om tillgängliga solstolar runt området.

Tui Family Life Bahía feliz

Anmeldt 3. mars 2017 via mobile enheter

Fint hotell, god service, greie rom, stor frokostbuffet, kule kveldsshow og absolutt barnevennlig. Det er ikke noe å utsette på hverken fasilitetene eller servicen. Men for meg og mine ble nok dette litt for organisert, støyende og kjedelig. Det er vår første opplevelse med denne type familiehotell og det må sies vi har hatt det helt topp - det er ingenting å klage på. For deg som liker å oppleve er det greit å vite at det meste er en busstur unna. For de som ønsker har de både bamseklubb og det meste er å finne i området, så her lider man ingen nød. Følelsen av at alt er skrekkelig organisert og arrangert gjør at jeg nok velger et annet alternativ neste gang vi skal på tur. ...men det er min smak😊

Dato for oppholdet: mars 2017
      1  Takk, 140meretef
      JAVIER M, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2017

Hej Merete,
      Det var greit att höra de positive kommentarerna om standarden og servicen,
      fastän denne type familiehotell dessvärre icke riktigt var i din smak.
      Vi som hotell tackar dock för det uppriktiga berömmet!

Family Life Bahía Feliz
      Email: rrpp.bafe@nordotel.com