Anhaag
Stange, Norge
Anmeldelse av Grupotel Orquídea
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Bestill med all inklusiv . Man kan spise på tavernaen en gang i uken med all inklusiv- veldig god...
Ulrica Andersson, Atención al cliente/recepciónGrupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. feb. 2024
Hej,
Tusen takk for besøket og de positive kommentarene. Det var flott å høre at de likte maten og at det var rent og pent.
I visse situasjoner må man handle raskt, og vi er glade for at dere satte pris på det.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake igjen.
Beste hilsen
    Se flere hoteller i Bahia Feliz
    1 065
    1 065
    Anmeldt 9. februar 2023 via mobile enheter

Min søster og meg koste oss på Orquidia og nøt solen, maten og de gode sengene! Vi bodde på superior rom og hadde balkong med full havutsikt, og nøt det i fulle drag. Vi hadde halvpensjon og spiste nydelig frokost og middag hver dag i «adult zone». Søte og snille ansatte! Ettersom vi var på avslapningsferie var ikke show hver kveld noe for oss, men for barnefamiliene var det populært. Kombinasjonen barnefamilier og voksne fungerte fint. Det finnes aktiviteter for alle eller rolige områder for de som vil ha det. Dette hotellet kan man fint reise alene til også.

Romtips: Velg superior rom for den beste beliggenheten. Kaffemaskin, vannkoker og norske kanaler 👍Buffeen her inneholder mye godt. Ellers mange rest.
    Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, christel_2021
    Ulrica Andersson, Atención al cliente/recepción på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2023

Hej Christel_2021,
    Mange tack för deres besök. Vi er glada för å höra att dere koste dere på hotellet og att dere syntes kombinasjonen barnefamilier og voksne fungerte fint.
    Hjertligt velkommen tilbake.

Best hilsen fra,
    Hotel Manager Aasistant

Anmeldt 23. desember 2022 via mobile enheter

Var her i desmeber 2022. Mye bråk, både på dagtid og kveldstid. Fint at det skjer ting i fellesområdene, men ingen plass å ta det rolig.

Dårlig service fra tui-guidene og fra de hotellansatte. Mye feilinformasjon.

Små rom, selv om vi booket et av de større. Ikke ideelt for en familie på 4.
    Dette selv om vi booket rom sammen med tui, og gav spesifiserte hva vi ønsket og fikk hjelp til å velge et rom som skulle passe oss.. rommet stemte ikke med hva vi ble fortalt, og vi fikk et ganske mye dårligere rom enn hva vi hadde betalt for. Verken tui eller hotellet tar ingen ansvar for dette.

Dårlig renhold på rommene.

Mye ulik mat å velge i, men det meste av dårlig kvalitet.

Dårlig renhold på rommene selv om de vasker hver dag.

Lekeplassene er små, og ikke så mye å gjøre. Blir fort lei de to små lekeplassene som er.

Stranden er så godt som ikke eksisterende.

Bassengene er fine og rene. Det er et pluss.

Dato for oppholdet: desember 2022
    Takk, GunnKaris
    Anmeldt 30. januar 2022

Kan begynne med å si at 7 dager var for lite å bo her og være på Gran Canaria, så vi booket 1 uke ekstra mens vi var der. Vi ville ikke hjem igjen til Norge. Jeg velger å gi 5 stjerner selvom det selvsagt er noen ting som kunne vært bedre. Det som virkelig var 10/10 var servicen og vennligheten blandt alle ansatte. Spesielt TUI sine reiseledere og de på bamseklubb. Vi reiste med ett barn på 5 år og om han kunne valgt ville han vært på bamseklubb 3 ganger om dagen. Det virket som veldig bra opplegg, trygt og gode "lærere". Fortalte alltid hva de skulle gjøre den dagen og hva de hadde gjort når man hentet. Det var også mye pga bamseklubb vi valgte dette hotellet. De 2 timene med "fri" er veldig avslappende hvor man feks kan gå i spa, spille paddel eller ta en massasje.
    At der er mye show og gøy som skjer på hotellet er også ekstremt pluss og hyggelig. Vi var vel på show omtrent hver kveld i 2 uker, hvor det er gøy for liten og stor.

Bahia Feliz ligger litt i utkanten av Playa del Ingles, men med ingen problem. Man kan enkelt ta en taxi som koster 8€ en vei, eller som vi gjorde leide bil noen dager for å utforske mer av øya og stedene rundt. Anbefaler virkelig å leie bil. Akvariumet i Las Palmas er virkelig å anbefale!

Ellers har hele hotelkomplekset egentlig alt du trenger i nærheten, supermarkeder, restauranter, apotek og flere "turistbutikker".

Vil nevne det som var negativt og som hotellet burde gjøre bedre:
    - Vi var et par med barn som dro, sengene vi fikk var 2 enkeltsenger tatt sammen hvor det da blir sprekk i midten som er ganske irriterende. Det var også hjul som gjorde at det ble skyvet lett fra hverandre, Burde heller vært en dobbeltseng.

- Middagsbuffeten er dessverre ikke mye å skryte av. Så og si alt er ekstremt tørt og smaker ikke veldig godt. Det hjelper ikke med stort utvalg når alt oppleves som tørt. Vil gi det 6/10. Vi spiste ute 4 dager selvom vi hadde Al Inclusiv for å få noe annet.

- Anlegget og akustikken i Entertainment Bar var dårlig. Det er synd iomed flere av de som opptrer er veldig flink til å synge. Men anlegget eller lyden er dårlig så man får ikke den beste opplevelsen.

Det var egentlig det. Kan ikke gjøre annet enn å gi oppholdet 5/5. Må igjen virkelig si at personalet og de ansatte hos TUI er folk man rekker å bli glade i på 14 dager. Er ekstremt stort + at de er skandinaviske selvsagt. Jeg er sikker på at sønnen min også hadde gitt oppholdet 5/5.

Vi kommer tilbake neste vinter! Da velger vi nok ikke Al Inclusive med mindre buffeten er blitt bedre.

Romtips: Høyere etasjer har fantastisk sjøutsikt og anbefaler å betale litt ekstra for det
    Dato for oppholdet: januar 2022
    2  Takk, endrec2014
    Ulrica Andersson, Atención al cliente/recepción på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2022

Hej endrec2014,
    Ett hjärtligt tack för att dere delat med er av er opplevelse. Vi är glada att dere haft en perfekt ferie og speciellt att sönnen din også hade gitt oppholdet 5/5. Det er greit! Vi er taknemmlige för deres kommentarer og ska se över hur vi kan förbättra i restaurangen. Hjulen på sengerne er där för att våra vaskedamer icke ska få några arbeitskador, men hvis de önskar säg till så binder vi sammen dem. Vi tackar för denna gång og ser fram emot att få välkomna dere tilbake.
    Med venlig hilsen,
    Hotel Manager Asssitant

Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Vil bare gi en tilbake melding på at renholdet på dette hotellet er helt forferdelig dårlig!! Vi var her i 1 uke. Det har ikke blitt skiftet på noen av sengene våres i løpet av denne uka, vi var 4 stk, og fikk en dobbelt seng og to måtte sove på sofan som ikke var gjort klar, vi måtte si ifra til resepsjon at det manglet laken/dyne/puter. Det var ikke så behagelig for ryggene våres verken i senga El på sofan. og når de soper over gulvene, så soper de all skitten ut på korridoren. Der ligger det MYE skitt ifra alle rommene, så det ble jo mye skitt på den uka vi var der. Trappene fra 4 etg og ned til lobbyen blir heller ikke vasket.. Der ligger det søleflekker og lo dotter, dette er alt for dårlig..
    Hygienen på kjøkkenet er nok heller ikke helt greit, da to av oss har blitt dårlige av maten her!
    Vi kunne ikke se at det ble vasket noe rundt om ved basseng området. De reklamerte med vannsklier, men var kun en knøttliten sklie for små barn der.
    Vi ga beskjed til resepsjonen om at renholdet var alt for dårlig og ga beskjed til TUI men ingen ting ble gjort!
    Vi kommer ihvertfall ikke tilbake hit!!
    Mvh
    Nina med familie

Dato for oppholdet: desember 2019
    1  Takk, FruElstad
    rrppbafe, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2019

Kjära gäster,
    Vi beklager att dere icke var nöjda med renholdet.
    Uppvask av rommens sker 7 dager per uke og vi skifter laken 1 gang under uken. Normalt sâ skifter vi icke oftare för att tänka pâ miljön, men man kan fâ byttet lakan när man vill, det är bara att säga till. Dessutom hvis dere säger till i reception att det är noen som är sjuk sâ plejer vi att spörre hvis de trenger noe extra till rommet, som nya handkler eller sengetöy. Nu har vinterkräksjukan brutit ut i Norden og vi har desverre haft noe fall här, hvilket har gjort att vi aktiverat vâra guidelines för att minska risken för smitta med hjälp av extra noggrann rengjöring og hygien i kök og restaurang.
    Vi tar deres kommentarer seriöst og vill än en gâng be om undskyld. Vi kommer att dela detta med vâr personal för att förbättra vâr service.

Beste hilsen,
    Ulrica Andersson

Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Fine fasiliteter for barn, minus for begrensede åpningstider på barneklubb og få muligheter til å leke når det ikke var voksenstyrt.
    Fine rom, OK rengjøring.
    Fikk ikke håndklær etter antall gjester osv, måtte be om rengjøring. Mat utenfor et av rommene i gangen, bra skittent.

All inclusive men ingen påfyll i minibaren, første gang jeg opplever et AI hotell uten noe innhold i minibaren. Da spesielt vann.

Buffeten var helt OK for voksne, vi var der bare en uke og spiste 3 kvelder utenfor hotellet.
    Utvalget i barnebuffeten var bra.

Bassengene var bra, men oppvarmet basseng? Aldri i verden. Det var ISKALDT. Veldig, veldig skuffende.

Hyggelig i resepsjon. Måtte få folk opp på rommet to ganger pga lekkasje på rommet og en låst safe. Dette ble utbedret med en gang.

Hadde en ekkel opplevelse ved siden av bassenget der en av de ansatte tok tak i sønnen vår mens han ropte: «you Are loco», dette medførte at sønnen vår var redd den ansatte resten av oppholdet. Mannen hadde samme uttalelser til flere gjester, hørte jeg, i løpet av uka. Sikkert artig for de som skjønner humoren,men man må se an hvem man spøker med.

Hadde en fin uke her, men dette blir nok første og siste gang vi besøker hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2019
    1  Takk, hemmelig
    rrppbafe, Director de Relaciones con Clientes på Grupotel Orquídea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2019

Kjære gjester,
    Takk for besøket og for kommentarene dine.
    Jeg kan godt si at personalet vårt elsker barn og aldri ville gjöra noe ont. Vi beklager at sønnen din vart redd og håper du kan forklare att det absolut icke var noe illa menat. Denne mannen som liker o tulle eller spøke litt med barnen har räddat mange liv i sina dagar.
    Det gâr att boka vârt hotell med kun frukost eller halvpension eller All Inclusive. All mat og dryck serveras i restaurangen eller baren. Vi inkluderer desvärre icke mat og dryck pâ rummen kun en välkomstflaska med vann pâ ankomstdagen. Vi beklager att vi icke levde upp helt til deres förventninger.
    Jag har sendt vidare er kommentar om håndklærna för att förbättra vâr service.

Med venlig hilsen,

Ulrica Andersson