Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, håpløs servitør”
Anmeldelse av Tapas La Lolita

Tapas La Lolita
Vurdert som nr. 7 av 14 Restauranter i Bahia Feliz
Prisklasse: USD 4 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Maten er god, men servitøren klarer ikke ta i mot bestillinger på en enkel måte. Vi fikk menyen på norsk og skulle bestille tapas, så prøvde å bestille med bare å si numrene da vi ikke kan spansk. Dette førte til at servitøren ba oss oversette hva rettene het i stedet for å bare notere seg numrene og finne ut av navnene selv etterpå. Ble litt styrete og det virket som om kelneren syntes vi var dumme som ikke skjønte at han "do not speak Norwegian". Noe som naturlig nok var årsaken til at jeg først prøvde å bare gi han numrene...
Drinkene deres kan de heller ikke, så vi ble spurt om oppskriften på en drink som står i deres meny.

Men som sagt så var maten god, men det kan være en fordel å be om menyen på engelsk, så bestillingen kanskje går litt lettere.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, TrineB176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 101 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi måtte vente litt før det dukket opp en servitør som tok opp bestillingen vår. Men hyggelig var han, så da var alt ok. Vi valgte fiskeretter fra menyen. Smakte godt, men ikke perfekt. En hyggelig kveld på et hyggelig serveringssted

Dato for besøk: november 2018
Takk, randigobergs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EhedeyB, Propietario på Tapas La Lolita, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2018
Google-oversetting

Thank u so much míster, we will workout with our staff this small things, thank u gain, best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Spiste tapas og flere sjømat måltider her, maten var meget god. Meget god service og liten ventetid på maten. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 148finnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EhedeyB, Propietario på Tapas La Lolita, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Thank u very much, Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

På Tapas La Lolita blir du godt tatt vare på. Meget god mat og skikkelig god service. Anbefales. betjeningen er alltid hyggelig og imøtekommende.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, bj_rns135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2017 via mobile enheter

Ble stoppet av innkasteren, og garantert den beste mat. Det er spanjoler på kjøkkenet, ble vi fortalt.
Servitøren kom for å ta opp bestillingen, hadde så mye parfyme på seg at jeg ga beskjed om at jeg ikke tålte dette. Allergi. Ble da tilbudt nytt bord, kunne ikke se at det ville løse det at servitøren hadde mye parfyme på seg. Klarte unngå denne servitøren resten av måltidet. Maten var god, skulle bare ønske de kunne ta allergi alvorlig. Besøket vil jeg gi litt bedre enn gjennomsnitt.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, _sgeirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tapas La Lolita, så også på

Bahia Feliz, Gran Canaria
 
Bahia Feliz, Gran Canaria
Bahia Feliz, Gran Canaria
 

Har du vært i Tapas La Lolita? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din