Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av El Toro Grill

El Toro Grill
Vurdert som nr. 8 av 10 Restauranter i Bahia Feliz
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Den desidert beste maten på shopping senteret her nede. Kan anbefale t bone og indrefilet. Veldig bra service og hyggelige folk som jobbet der. Og veldig gode drinker. Blir ikke siste gang, tilbake der i imorgen igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Karl M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 101 anmeldelser

Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Startet bra da de hentet oss inn fra gaten. Bra oppfølging i starten også dabbet det av utover måltidet. Dårlig oppfølging og maten var helt ok. Finnes bedre steder i nærheten i samme prisklasse der du får bedre service :)

Dato for besøk: april 2018
Takk, Discoverit11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Jeg og fruen var her og spiste middag en av dagene våre her nede. Hovedretten var det igrunn ingenting og utsette på, spiste 2 forskjellige retter med meksikansk vri og det var absolutt verdt og prøve, MEN desserten var det nok ikke verdt og forsøke seg på, panna cotta er for meg noe som skal ligne en pudding i konsistens, men tydeligvis ikke på spansk vis. Når vi klaget på den, blei det i tillegg dårlig stemning

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Jan S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2016 via mobile enheter

Har vært i Bahia Feliz snart en uke nå, og fram til i kveld har jeg og samboeren vært nærmest frustrert over det gjennomsnittlige svært begredelige nivået på mat som serveres på dette charterstedet. (Noen unntak har det vært, god pizza er mulig å finne) Men endelig fikk vi servert skikkelig biff! Perfekt stekt og bra tilbehør. Crepes til dessert var veldig veldig god, og ble i tillegg tilberedt på mobilt gasskjøkken trillet ut midt i restauranten så alle kunne se. Betjeningen på El Toro er veldig serviceinnstilte, humørfylte og entusiastiske. Ser for meg at det kanskje kan bli mye "sirkus" for noen, men undertegnede og resten av de skandinaviske gjestene som var der i kveld, koste oss veldig. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Håkon O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2016 via mobile enheter

Jeg og min samboer var ute og spiste middag her en kveld i ferien. Veldig hyggelig betjening, nydelig mat og til og med kokkeshow da de lagde desserten vår! Den ene kelneren stilte seg opp midt i lokalet, med en "bærbar" kokeplate og lagde vår "Creps"-dessert i bokstavelig fyr og flamme! Det smakte aldeles fortreffelig. Da kelneren vår glemte en bestilling av drikke vi bestilte, fikk vi det "på huset" som de sa. Veldig humoristiske og stemningsglade verter. En trivelig kveld :-)

Dato for besøk: desember 2016
Takk, SiriV45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Toro Grill, så også på

Bahia Feliz, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i El Toro Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.