“Hyggelig besøk”

20:00
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Bahia Feliz
Kjøkken: Grill, Spansk, Internasjonalt
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde lyst på pizza, mannen min og jeg. Han måtte ha glutenfri. Det var ikke noe problem, men vi måtte vente litt lenger enn normalt. Det sa de imidlertid fra om, og dermed var ikke det noe problem. Vi ble lovt kaffe på huset pga ventetiden, men den så vi ikke noe til. Men alt i alt, en positiv opplevelse.

1  Takk, randigobergs

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Spiste grillspyd med entrecôte og dessert sitronsorbet. Begge deler smakfullt. Kjøttet saftig og slik det var bestilt, medium. Rask og god servering.

Takk, 148finnh
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Denne plassen er verd et besøk. Her fikk alle god mat og betjeningen er meget hyggelig. Variert meny slik at hele familien kan finne noe de liker. Trivelig beliggenhet og rask servering.

Takk, Goril-sv
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Servicen var helt grei, men ikke alle kunne engelsk. Pizzaen hentet de fra en annen restaurant. Pappa bestilte biff, og fikk ikke en saus engang, så dette måtte han spørre om å få. Jeg bestilte grillet kylling, og jeg tror aldri jeg har smakt så stygg kylling før. Konsistensen var som fisk, og smaken var ikke noe å skryte av, så jeg går heller et annet sted neste gang.

1  Takk, eliseussen
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Etter en flott gåtur fra Playa del Inglés fant vi dette herlige spisestedet. Biffen som ble bestilt var stekt til perfeksjon etter hva som ble bedt om, honningsausen med rosmarin smakte utmerket og tilbehøret var meget bra. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende uten å være påtengende. Det var mye folk på restauranten når vi kom, men betjeningen var tilstede og maten kom innenfor rimelig tid. Anbefales.

Takk, 578heges
Ehedey B, Propietario på Bahia grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018

Thank u So much, Hope to see u again in our restaurant....best regards

Reisende som så på Bahia grill, så også på

Bahia Feliz, Gran Canaria

Bahia Feliz, Gran Canaria

Har du vært i Bahia grill? Del dine erfaringer!