Familie Hotellet som kunne vært bra.
Vi har vært på dette hotellet i 1 uke nå , vi bestilte dette pga det skulle være ekstremt barnevennlig og rolig. Det var vist lekeplass og lekerom på bildene når vi bestilte.
Til vår store skuffelse er lekeplassen stengt og lekerommet. Barnebassenget er også kaldt , men blir varmere utover dagen. Vi har ingenting å tilby vårt barn utover bading , og han orker bare 10-15 min med bading.
Representantene fra TUI på hotellet har vært ekstremt hjelpsomme , men TUI sentralt har ikke vært spesielt medgjørlig. Vi har ønsket siden ankomst å bytte til et hotell som har lekeplass og lekerom tilgjengelig. Men dette har ikke skjedd enda, vi sender inn request på request men de finner ingenting. Vi gikk et tilbud fra TUI om å betale den nette sum av 496 Euro for bytte hotell , dette ble vi ikke med på da vi mener det skulle bare mangle at vi fikk et hotell med de fasilitetene vi har betalt for. Dette har ikke løst seg enda , så vi sitter fremdeles på Playa feliz uten noe å tilby vårt barn.
Stryk Karakter til TUI sentralt.
Hadde vi som 2 voksne reist alene, hadde hotellet vært OK. Vi har all inklusive , noe som betyr nesten inkludert alt. Maten er litt kjedelig og noe smaker rett og slett vondt. Det blir mye pizza og chips dessverre. Er du fra Norge så...Familie Hotellet som kunne vært bra.
Stryk Karakter til TUI sentralt.
Hadde vi som 2 voksne reist alene, hadde hotellet vært OK. Vi har all inklusive , noe som betyr nesten inkludert alt. Maten er litt kjedelig og noe smaker rett og slett vondt. Det blir mye pizza og chips dessverre. Er du fra Norge så ikke prøv sushien engang , jeg gidde den et forsøk , det er skjer ikke ofte at jeg må spytte ut maten igjen. Renholdet på rommet er bra , noe som kanskje er litt spesielt er at det ikke er AC på soverommet , slik at du må sove med åpen dør mot resten av leiligheten. Vi betalte også ekstra for «superior rom», noe som ved dette hotellet betyr havutsikt , ikke noen annen forskjell på rommene.. spar de kronene , havet er ikke så flott og det blåser konstant.
Alt i alt håper jeg at barnefamilier leser denne anmeldelsen og ikke bestiller dette hotellet , ikke bestill en reise med TUI rett og slett .
PS personalet på hotellet er trivelig , men er litt dårlig på informasjon om hva som er inkludert i all inklusiv. Skal du feks sitte der det er fint å sitte å se utover havet , da sitter du på «Theas cafe» som ikke er inkludert i all inklusiv , men du får trossalt 25 % rabatt hvis du har betalt for all inklusiv.
Aldri mer TUI.Mer
Vis mindre