Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sånn passe fornøyd”
Anmeldelse av El Bellotero

El Bellotero
Vurdert som nr. 4 av 14 Restauranter i Bahia Feliz
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Vi ble greit tatt i mot, men følte at vi bare var en av mange gjester. Et lite smil fikk vi, da bestillingen var mottatt. Jeg bestilte grillet rødspette og mannen min bestilte spansk fiskegryte. Han forsikret oss om at fiskegryta var glutenfri, og det var den nok også, for det har gått bra. Men utseende var ikke veldig innbydende - fisk i gråbrun saus. Rødspetta mi var neppe grillet, og var det rødspette??? Flat var den i alle fall ikke. Litt for travle og upersonlige kelnere og bare sånn passe mat, gjør at jeg ikke kan gi bedre score her.

Dato for besøk: november 2018
Takk, randigobergs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (389)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 389 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Finnes mange andre steder enn å dra enn hit. Tapas ok, men menyen eller er ikke bra. Vi klaget på at biffen vi fikk ikke var det vi bestilte og sjefen ble sur. Vi ble aldri tilbud dessert etter å ha klaget. Så vi fant det best å dra. Vil ikke anbefale noen å dra hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Maten var helt grei, hele familien bestilte pizza og var fornøyde med smaken. I følge resten av familien så var det den beste pizzaen som de har spist i Bahia. Det som trekker litt ned var at den ikke ble kuttet først, så det måtte man selv gjøre... ellers var det en rolig plass, så en fin plass å spise.

Dato for besøk: august 2018
Takk, eliseussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Helt nydelig mat, utrolig gode smaker. Servicen var god. Ikke eksepsjonell, men det er absolutt innafor:)

Veldig billig sammelignet med hva du får av kvalitet på maten! Absolutt å anbefale

Bestilte også takeaway her, rask og god service.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Discoverit11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2017 via mobile enheter

Etter lang tur fra San Agustin fant vi denne oasen midt i turistmaskinene, bahia feliz.
Ble møtt av en skikkelig serviceminded servitør. Vi fikk det vi bestilte og mere til. Kommer nok tilbake når vi igjen er på de kantet

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 117arildd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Bellotero, så også på

Bahia Feliz, Gran Canaria
 
Bahia Feliz, Gran Canaria
Bahia Feliz, Gran Canaria
 

Har du vært i El Bellotero? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din