“Middag med venner”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom hit for middag. Ble møtt på en hyggelig måte og fikk fantastisk service. Vi spiste pasta med hummer, som var helt fantastisk.
Anbefales på det varmeste!

Takk, MFA74

Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig lunsj her for noen dager siden og kom tilbake for middag ikveld. Vi bestilte kleftiko og ble veldig skuffet. Den var oppvarmet og svidd. Kjøttet var ikke mørt men svart og hardt. Vi har reist.mye i Hellas og spist Kleftiko mange steder, men har aldri opplevd dårligere ever. Vi ga beskjed og ba om å få snakke med sjefen. Han var ikke villig til å prate med oss før vi var iferd med å gå og oppførte seg så arrogant at vi ikke ønsker å besøke denne restauranten igjen.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, wenche1960
Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Spiste lunsj her og opplevde veldig bra service og god mat. Vi kom litt sent, så de skulle stenge et par timer mellom lunsj og middag, men vi betalte og kunne bare sitte og drikke vinen og kose oss. Vi vil tilbake hit og spise middag.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 60wendy
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

En liten perle av en restaurant med god stemning, hyggelige servitører og nydelig mat! Denne anbefales!
Den ligger litt oppi gatene, men deilig at den er litt avskjermet.

Takk, Aidapida
Anmeldt 18. september 2017 via mobile enheter

Spiste middag med venner. Satte sammen småretter, fikk et eventyrlig måltid. Vennlige og oppmerksomme servitører. Anbefales.

Dato for besøk: september 2017
Takk, RolfH682

Reisende som så på Xeri Elia Douskos, så også på

Hydra, Saronic Gulf Islands
Hydra, Saronic Gulf Islands

Har du vært i Xeri Elia Douskos? Del dine erfaringer!