“Meget god pasta!”

Restaurant Buta
Vurdert som nr. 6 av 20 Restauranter i Donji Seget
Prisklasse: kr 69 - kr 1 390
Anmeldt 15. juni 2024 via mobile enheter

Veldig god drikke, pasta og pizza! Hyggelige servitører med et smil om munnen. Denne plassen ble fort stamplassen for oss når vi var nede på stranden. Her kunne vi sitte ute og «inne» hele familien. Anbefaler pastaen på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, helenes249

Anmeldt 10. september 2023 via mobile enheter

En nydelig plass og beliggenhet som skulle fått full uttelling om d hadde vært mulig. Så heldig å få et bord på utsiden av gjerde på resturanten der vi nesten kunne dyppe tærne i vannet. Med en nydelig solnedgang så lå dette an til å bli en opplevelse. God service,fikk kjapt drikke,tok litt tid å bestemme seg for en Black risotto som servitøren anbefalte. Tja,dette var vel ikke noe gormetopplevelse for vår del,syns risen skal være såppas kokt at man ikke må knaske ris. Den svarte blekkspruten hadde vel ikke mye smak,litt rart,trå smak men veldig varm noe æ har skjønt e viktig for en risotto. Kveldens overraskelse var regninga,viste jo prisene men bestilte to glass rosévin,servitøren sier de har 3 sorter,tenkte ikke at d var så stor forskjell på pris men d var d,8 euro for et glass da han valgte den beste/dyreste noe han ikke kan klandres for.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Departure793192
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Vi var her tre ganger og er imponert over god mat og service. Lager verdens beste pizza! Prøv også scampi i buzara saus, den er fantastisk! Gode vin anbefalinger, hyggelig og dyktig personell. I tillegg har de veldig gode drinker, vi er superfornøyd👍😊

Takk, Bjørn R
Anmeldt 8. juni 2022

Godt vertskap, hyggelig sted, hadde pizza bakt i steinovn, og variert meny, god glutenfri meny. Noe sterke drinker.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, AmalieMd
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Var her i september og spiste lunsj . Nydelig mat. Spiste pizza og burger . Steinovn. God service kan anbefales hvis man er her .

Dato for besøk: september 2021
Takk, Kristin K

Reisende som så på Restaurant Buta, så også på

Trogir, Split-Dalmatia County

Donji Seget, Split-Dalmatia County

Har du vært i Restaurant Buta? Del dine erfaringer!