Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat med mange typer øl”

Bossa Nova Restaurant and Beer Bar
Vurdert som nr. 2 av 17 Restauranter i Gerani
Prisklasse: USD 9 - USD 59
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. januar 2019

Vårt første besøk var for ca 6 år siden. En fin spasertur fra Platanias og vi fikk boltre oss en mengde forskjellige ølsorter. Dette er stedet for øl-elskere. Maten var i særklasse, fantastisk og litt utenom det vanlige. Service var i høysetet så vi var positivt overrasket når vi gikk tilbake til hotellet om kvelden. Det har blitt flere besøk på denne restauranten senere år. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Egil I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (469)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 469 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening, men mest burger, pizza og spaghetti. Vi hadde en hyggelig kveld. Litt mange katter bare:-)

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, LisbethOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Var her med familien. Jeg og min mann er glad i øl. Og denne baren passet oss helt midt i blinken. Utrolig god service. Og mye god øl.Så hit kommer vi tilbake igjen i løpet av uka.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Igjen har vi vært her å spist, og igjen var vi alle fornøyde. Vi kan nå menykartet, og ungdommen har gledet seg hele vinteren til å få Muhamara og Bossa Burger.
I år gikk det raskere med å få maten, og det var en possitive opplevelse. Nye kelnere, som alle var hyggelige og service minded.
Kan anbefales varmt, men bestill gjerne bord, da dette stedet har blitt populært.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anett H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Stedet kunne friste med over 100 øl fra hele verden, og det gjorde oss nysgjerrige. Ølmenyen var innholdsrik, og det var spennende å prøve nye ølsorter. Vi spiste burger, og maten var absolutt verdt et besøk. Burgeren var saftig og passe stekt. Tilbehøret var spennende og brødet fremstod som fersk siden det var grillet. Pommes fritesen var dessverre litt kald og slapp. Ølen var kald og glassene matchet øltypen. Dessverre sviktet de på service. De tok kjapp mot bestilling, men det var ingen runder innom bordet for å høre om maten smakte. Det tok dessuten 10 minutter fra vi hadde mottatt regningen til de hentet mappen og kom tilbake med vekslepengene. Altfor lang tid spør du meg, og det ble dermed ingen tips.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 374karianneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bossa Nova Restaurant and Beer Bar, så også på

 

Har du vært i Bossa Nova Restaurant and Beer Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din