Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Explorer674055
Anmeldelse av Caldera Beach
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General ManagerCaldera Beach, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2023
Dear valued guests,
Thank you for choosing Atlantica Caldera Beach for your week-long stay and for sharing your feedback. We're pleased to hear that you were satisfied with your overall experience.
We're glad you found our hotel to be clean and well-organized, with friendly staff to assist you throughout your stay.
We apologize for any inconvenience regarding the extension of your room until 6 PM on the day of departure. We understand your concern about the additional cost for a few extra hours, especially when considering your late evening departure time. Your feedback will be taken into consideration as we continually evaluate our pricing and policies.
We're delighted that you enjoyed the breakfast at the hotel and found Theas Coffee Shop by the pool to be a great option for lunch. It's wonderful to hear that the variety of dishes and generous portions suited your preferences. We're especially pleased that you found our staff at Theas Coffee Shop to be friendly and helpful – we'll be sure to pass on your kind words to them.
Thank you for your overall positive review, and we hope to have the pleasure of welcoming you back in the future. If you have any more feedback or questions, please don't hesitate to reach out.

Warm regards,

Manousos Psaroudakis, General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.3 km fra Caldera Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
0.3 km fra Caldera Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 507
  • Expedia.com
    kr 2 800
0.8 km fra Caldera Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Der Pool
  • Hotels.com
  • eDreams
  • StayForLong
1.3 km fra Caldera Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Great pool-area, never crowded
kr 1 748
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 748
1.2 km fra Caldera Beach
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 4 349
  • Expedia.com
    kr 5 022
1.5 km fra Caldera Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • ZenHotels.com
    kr 3 238
  • Prestigia.com
  • Agoda.com
11.2 km fra Caldera Beach
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 2 597
  • ZenHotels.com
    kr 2 597
Se flere hoteller i Gerani
Anmeldelser (495)
Filtrer anmeldelser
495 resultater
Vurdering fra reisende
252
158
56
22
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
252
158
56
22
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 495 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2023

Helt perfekt opphold på dette flotte hotelletanlegget. Vi bodde på Olympiadelen, og det var stille og rolig. På dagen gikk vi ned til hovedbassenget som ligger helt nede ved stranden. Nydelig anlegg med aquatrim, yoga, minigolf, spillerom m.m. Vi var fire stykk og fikk en kjempefin leilighet i nydelige farger. Rent og ryddig overalt. Vi velger garantert dette hotellet neste gang.

Romtips: Mange solsenger overalt, men kan være lurt å være litt tidlig ute på morgenen. Vi gokk ned før ni og fant da alltid solsenger ledige.
Dato for oppholdet: juni 2023
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Freedom43463399680
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General Manager på Caldera Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2023
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for choosing to stay at our wonderful hotel complex and for sharing your fantastic feedback. We're thrilled to hear that you had a perfect stay with us.
We're delighted that you enjoyed your accommodation in the Olympus section and found it to be peaceful and quiet. It's wonderful to know that you made use of the main pool area located right by the beach, and that you found the facilities, such as aquatrim, yoga, minigolf, and the game room, to be enjoyable.
We're glad that your four-person group had a great experience in our beautiful and colorfully decorated apartment. It's fantastic to hear that the cleanliness and tidiness of the entire property met your expectations.
Thank you for expressing your intention to choose our hotel again in the future. We truly appreciate your loyalty, and we look forward to providing you with another amazing stay.

Best regards,

Manousos Psaroudakis, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk plass med flotte bassengområder, og 50 meter til strandkanten.Fine rom og fasiliteter.
Perfekt for barnefamilier.
Smilende personal som hjelper deg med alt du skulle trenge hjelp til. Vi er en småbarnsfamilie på 4 og bodde på Olympusdelen av hotellet. Rolig å avslappet, helt perfekt.
10/10 på oppholdet. Vi reiser garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Wanderer32145261256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General Manager på Caldera Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023
Google-oversetting

Dear valued Guest,
Thank you for choosing our hotel and for sharing your fantastic experience with us. We are thrilled to hear that you had a wonderful stay and enjoyed our beautiful pool areas and the close proximity to the beach.
It's great to know that you found the rooms and facilities to be excellent, and that our hotel is perfect for families with children. We strive to create a welcoming and family-friendly environment for all our guests.
Our team takes pride in providing a high level of service and assisting guests with anything they may need. We are delighted that our smiling staff members were able to help you throughout your stay. As a small family of four, we are pleased to hear that you found the Olympus section of our hotel to be quiet, relaxed, and perfect for your needs.
Thank you for rating your stay as 10/10. We truly appreciate your feedback and kind words. It would be our pleasure to welcome you back for another fantastic stay in the future. If there is anything we can assist you with, please feel free to contact us.

Best regards,

Manousos Psaroudakis, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Vi reiste her med hele familien med alder fra 81 år til en baby på 10 måneder. Hele gjengen har stortrivdes her. Maten er fantastisk, vi likte spesielt godt at hver kveld var det ulikt tema. Alt fra gresk aften, italiensk, asiatisk og mexicansk. Ellers var det god mat og gode drinker. Veldig hyggelig personale, både i resepsjon, spiseområdet og rengjørinspersonell. Sotiris July tok oss hyggelig i imot og tok godt vare på oss dersom vi hadde noen spørsmål.

Flere basseng og deilig sjø på hotellet sitt område. Dersom en ønsker å reise vekk fra området anbefales Falasarna beach og Balo som er 45 min - 1 time kjøring.

Platinas ligger i gåavstand unna med ulike butikker, resturanter og barer. Ønsker en å oppleve mer er det kort tid til Chania.

Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jet50149263690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General Manager på Caldera Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for choosing to stay with us and for sharing your fantastic experience. We are delighted to hear that your entire family, ranging in age from 81 years to a 10-month-old baby, had such a wonderful time here.
We are thrilled that you enjoyed the fantastic food, especially the themed evenings featuring Greek, Italian, Asian, and Mexican cuisine. It's our pleasure to provide diverse dining options for our guests. We are also glad to hear that you found the food and drinks to be excellent.
Our team takes great pride in providing friendly and attentive service throughout the resort, from the reception to the dining areas and housekeeping. Sotiris is a valued member of our staff, and we are glad that he warmly welcomed you and took good care of you during your stay.
Thank you once again for your kind words, and we hope to have the pleasure of welcoming you and your family back for another fantastic stay. If there is anything we can assist you with in the future, please feel free to reach out to us.

Best regards,

Manousos Psaroudakis, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2023

Rommene var ok, sengene til barna var smale og harde. Hotellet og bassengområdet var flott. God service i resepsjon og restaurant. Maten i buffeten var god, men kunne vert meir variert. Deilig med all inclusive.
Kjekt å bo så nærme stranda.

Romtips: Rolig plass, fint for barnefamilier.
Dato for oppholdet: mai 2023
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Ingvild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General Manager på Caldera Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2023
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for sharing your feedback with us. We're glad to hear that you were generally satisfied with your stay at our hotel.
We appreciate your positive comments about our hotel and pool area. It's great to know that you received good service from our reception and restaurant staff. We're also pleased to hear that you enjoyed the buffet, although we take note of your suggestion for more variety.
We apologize for any inconvenience regarding the beds for your children. Please know that we always strive to provide comfortable accommodations for all our guests, and we regret if the beds did not meet your expectations. Your feedback will be taken into consideration for future improvements.
Being close to the beach is indeed a convenient feature, and we're glad you found it enjoyable.
Thank you for choosing to stay with us, and we hope to have the opportunity to welcome you back for an even more enjoyable experience in the future.

Best regards,

Manousos Psaroudakis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Flott hotell, med flere basseng og mange aktiviteter for unger i alle aldre. Nydelig beliggenhet på stranden. Gratis solsenger, både på strand og ved basseng. Rent og fint. Hyggelige ansatte. Et lite minus var avstanden til Platanias, der det er flere restauranter og butikker, men det gikk fint med en gåtur hver kveld.

Romtips: Ble anbefalt å ta buss til Chania, men etter at to fulle busser hadde kjørt forbi ga vi opp og bestilte taxi.
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ingvild_odegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manousos Psaroudakis, General Manager på Caldera Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2023
Google-oversetting

Dear Guest,
Great to hear that you enjoyed your stay at the lovely hotel by the beach! It's always a plus when a hotel offers multiple pools and activities for kids of all ages. The fact that the hotel provides free sun loungers by the pool and on the beach is definitely a bonus. It's great to hear that the hotel was clean and well-maintained and that the staff were friendly. Although the distance to Platanias might have been a bit inconvenient, it's good to know that you managed to make it work with a nice evening walk. Thank you for sharing your experience!
Best regards,
Manousos Psaroudakis
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser