Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
lene b
Anmeldelse av Kostakis Beach
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. juli 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Der Pool
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 766
  • Expedia.com
    kr 1 807
0.1 km fra Kostakis Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
1.0 km fra Kostakis Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 031
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 031
0.8 km fra Kostakis Beach
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 353
  • Expedia.com
    kr 2 686
0.4 km fra Kostakis Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 246
  • Expedia.com
    kr 3 686
0.3 km fra Kostakis Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
1.4 km fra Kostakis Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ingen bestillingsgebyrer
  • ZenHotels.com
    kr 3 189
  • Lol.travel
  • Prestigia.com
12.4 km fra Kostakis Beach
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 2 918
Se flere hoteller i Gerani
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
24
18
9
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
18
9
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 57 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2019

Hotellet har alt du trenger for en familieferie, alt du trenger er i nærheten og du kan gå inn til Platanias uten problemer, hotellet har et basseng som er passe stort og et perfekt rom for en familie på fem.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Einarsjde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Bestilte via Tui, i beskrivelsen av hotellet sto det AC og wifi, men dette må man betale ekstra for. 680 kr for AC i en uke, og dårlig AC i tillegg. Wifi 150 kr for en uke på kun én mobil og dårlig nett. Steinharde!! senger, gammelt bad med badekar og kun forheng for å dusje. Liten veranda en ikke kunne sitte på 3 stykker. Toromsleilighet pleier å være et oppholdsrom, men her var utformingen dårlig så det gikk bare å sitte ved kjøkjenbordet. Det er også dyr på et jorde rett ved hotellet, så det lukter fjøs. Veldig lite basseng, og ikke nok solsenger til alle. Bassenget var overfylt siden vi var i høysesong. Nært til stranda, men høye bølger gjorde at det ikke gikk å bade der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 3c2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2015 via mobile enheter

Vil man ha en stille og rolig ferie. Så er dette stedet. Standaren på leilihetene er dårlig. Og ikke minst verdens hardeste senger. Og samme med putene. Vil man ha aircond. Så koster det penger. Wifi koster også penger. Stranden var skuffende. Vondt å gå i sanden. Og en viste aldri om en kom til å tråkke på noe. Ingen høy standar på maten. Men den glir ned. Sånn alt i alt er dette ikke noe sted å ambefale i det hele tatt.

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2014 via mobile enheter

stille, oversiktlig og trivelig hotell. perfekt for familie med små og litt større unger. 7-8 euro inn til platanias om man ønsker dette noen dager/kvelder. dog sykt harde puter og litt harde senger... trivelig restaurant med over gjennomsnittet, etter gresk standard, god og billig mat

Dato for oppholdet: juli 2014
3  Takk, tormw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2013

Vår familie, med to barn, nå på henholdsvis 10 og 12 var her både i 2011 og 2013. Vi ble tatt i godt i mot begge ganger, og ble tildelt helt greie rom. Badene er dog ikke helt i toppklasse. Nær alle rom har havutsikt. Madrassene er harde, men vi har fått låne ekstra. Renholdet er det ingen ting å utsette på og betjeningen er hyggelig. Trådløst internett og aircondition må man betale ekstra for. Bassenget er ca 150 kvm, og rundt 125-135 cm dypt, og det blir hyppig rengjort. En liten del er atskilt for de minste barna. Restauranten er ikke den beste som finnes. Få kommer dit om kvelden, og roen senker seg rundt kl 10. Stranden er ikke barnevennlig. Det er bedre strand for barn i Agia Marina. Hotellet ligger rundt 100 meter fra en lite trafikkert vei. Der ligger det en butikk som har det meste av det man trenger. Til Platanias, med stort utvalg av restauranter, er det ca 2,5 km. Det går fint an å gå frem og tilbake, men hjem er det greit å ta taxi. For reisende med barn som ønsker et rolig sted å være er hotellet absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: juni 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
6  Takk, Jon Einar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser