Booking.com
Lol.travel
Vio.com
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Her har vi kost oss. Alt er er topp og kan varmt anbefales til de dom vurderer å reise til Kreta. Fasiliteter, maten er fremragende. Renhold helt uten sidestykke, vi sølte på gulvet på terrassen. Kluten var helt ren, de sier mye. Dette er en plass jeg gjerne kommer tilbake til. Takk for vårt opphold her på Vagia Mare.

Romtips: Vurdere dere å reise. Kan varmt anbefales.
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Pål J
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Da er vi hjemme etter 21 dager på Vagia mare. Dette er 6 gang så det forteller vel sitt,, man bli møtt med klem og jubel ,
Renhold holder høy standard ,maten er god som alltid og mye på tallerken.
Når man har vert der noen ganger treffer man fine folk man har møtt før og man møter nye fine folk..så takk til Manolis og gjengen for ett fint opphold sees 2023

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Bjørn O
Anmeldt 14. oktober 2021

Koselig familiehotell . Er tredje gangen vi var der og blir ikke siste. Nydelig plass , rent
koselig god mat. O g for ikke å snakke om stab og eier Manolis. Manolis (eier) gjør en fantastisk jobb og yter en service som får på en skala fra 1-10 en klar 10.
Vi kommer tilbake neste år.

Romtips: Alle rommene er fine og godt støyisolert(men er ikke noe bråk)
Dato for oppholdet: september 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, MonaB1002
Anmeldt 7. oktober 2021 via mobile enheter

Må være Kreta’s koseligste hotell med en nydelig familie som driver hotellet. Alltid rent 24/7, herlig mat og en service uten like. Anbefales til både single, familier og ungdom som liker en rolig ferie.
Fantastisk beliggenhet 200m fra havet.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, kentern72
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Da ha meg og min kone kommet hjem etter 21 dager på Vagia Mare
Som alltid en flott opplevelse det er 5 gang på samme sted .
Traff mange hyggelige mennesker.
Staben på hotellet er som alltid servicevenlig.
I år holdt vi oss mye i nærheten var ikke mye på farten men prøvde å leie bil for første gang.
Skal mann til ett sted som alle står på for deg er dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, bj_rno5