Gunn Elin
    0.6 km fra Vagia Mare Hotel
    1.3 km fra Vagia Mare Hotel
    Se flere hoteller i Gerani
    Anmeldt 10. september 2024

Skikkelig koselig familie-eid hotell, der man har små hus med leiligheter i. Gode senger og god AC. Flott service og et skikkelig reint hotell!!! Rolig strøk med gode turmuligheter. Og bussen, som stopper rett utenfor, går hver halvtime inn til Platanias.

Romtips: Hvis man reiser som voksen så er det lurt å bestille utenom skoleferie.
    Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, Jorun R
    Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Drømme stedet
    Vi blir altid mottatt med et stort smil av Lia og Manolis du føler deg velkommen med en gang. leilighetene ligger imellom en velstelt og vakker hage.det er ikke en en mangler i leilighetene nok kleshenger, vann koker kaffetrakter til og med bade vekt på badet.
    Dette er stedet vi kommer tilbake til hvert år det føles som et andre hjem .
    resturanten ligger ved bassenget og der har de nydelig mat er det noe spesielt du vil ha gjør Lia alt for og få det til . stille og rolig ønsker mann mer liv går bussen rett utenfor og tar deg til chania..
    Vi har bestilt og gleder oss allerede til vi er tilbake til vårt paradis
    Torill &Øystein

Romtips: Forsiktig med bil kjøring de er gale i trafikken
    Takk, Torill Engh V
    Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

Vi har hatt ett flott opphold på Vagia Mare i år også. Vårt andre besøk her, og neste år kommer vi tilbake igjen! Rent og pent overalt, og hyggelige folk som jobber der. Positivt at det har blitt busstopp rett utenfor hotellet, slik at det er enkelt å komme seg rundt. Et lite supermarked var det også på hotellet i år, noe vi satte pris på. Alt i alt et supert opphold😀🌞

Takk, guelho
    Anmeldt 2. september 2023

Fantastisk hotell! Reiste ned med ei venninne og hadde en herlig uke . Hotellet ligger 3min med taxi fra platanias, noe som passet oss fint da vi kunne velge mellom rolige kvelder/bylivet. Nydelig og rent basseng, gode solsenger og uteområdet ser plettfritt ut! Man kan nyte drikke på solsengen eller gå opp til Baren som ligger rett ved bassengkanten,hvor man kan spise god lunsj:) vi opplevde de som jobber der som veldig imøtekommende og gjør alt for at ditt opphold skal bli bra !

De har også gresk aften med buffé! Super deilig mat og dessert! Kom 2 stk som underholdt en times tid med gresk kultur ! Gøy å delta på dans og morro!

Rommet var stort og fint, ikke minst veldig rent ! Hver dag fylte de på dopapir, vasket, redde opp sengen osv. byttet på sengen midt i oppholdet (vi var der 1 uke) og nye håndklær 3 ganger den uken! Alt av kjøkkenutstyr var tilgjengelig, tilogmed toast jern,noe som er supert til frokostene! Gode senger og veldig gode puter også!

Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi kommer absolutt tilbake ❤️

• Reisetype: Reiste med venner
    Takk, summern69
    Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Da er vi ferdig med tre uker på Vagia Mare. Som tidligere alltid hyggelig å komme tilbake. Pluss i år var at butikken var åpnet igjen med 2 hyggelige damer som betjening. Det var og ansatt en hyggelig mann, som jobber i baren på dagtid. Som tidligere reint og fint alle steder, takke være de fantastiske renholderene som står på alle dager i uken, og sjefen sjøl som passer på at alt er på stell til en hver tid. Takk for oss. Vi kommer garantert igjen.

Takk, bj_rno5