Var her med en gruppe. Fikk servert 3-retter. Først en suppe med nudler og gulrot. Altfor salt buljong og lunken suppe. Så ble vi servert en liten bolle med salat, usikker på om denne hørte til hovedretten eller var ment som en mellomrett, servitørene forklarte ingenting. Først nå kom drikken vi hadde bestilt, rett før hovedretten ble servert. Svin, stekte grønnsaker og - potetskiver og saus. Den var fint lagt opp på tallerken, men kjøttet var seigt og senete, grønnsakene ok men litt mye olje på de, sausen var tam på smak. Potetene virket å ha ligget en stund, de begynte å bli harde og klistret seg til hverandre. Suppen fra forretten ble stående på bordet til etter vi fikk hovedretten, salaten ble likeså stående på bordet etter desserten var servert. Dessert var en pannekakerull med vaniljekrem og varme bær. Fint dandert på tallerken, men pannekaken var seig utenpå, noe som er typisk etter å ha blitt varmet opp i mikrobølgeovn uten at jeg kan si at det ble gjort her. Bærene var fine, men rullen for øvrig både smakte og hadde konsistensen til deig og falt ikke i smak hos meg. Servitørene virket delvis uorganiserte i måten maten ble servert og ryddet bort på. Regningen for drikken kom på bordet før desserten var servert, uten at noen hadde spurt, eller gitt oss sjansen til å bestille en drikke nr. 2 om deg skulle være nødvendig. Gir på bakgrunn av dette denne restauranten dessverre kun 2 stjerner.