Spesielt sted med glassgulv. Morsom opplevelse, du så rett ned på havet og mann som drev i grønnsaksåkeren sin 600 meter under deg.
Fantastisk utsikt og verdt et besøk! Vi besøkte attraksjonen en lørdag i slutten av november og da var det gratis. Det var noen inngangssluser som kunne tyde på at det normalt måtte løses billett, men dette har jeg ikke brukt tid på å sjekke. Uansett....nydelig utsikt utover sjøen og litt magesug å stå på den gjennomsiktige plattformen :)
Var en tur hit i strålende vær. 580 m. over havet med platå av glass. Så rett ned på et fantastisk landskap med bølger som slo inn mot land under. Bør oppleves. En liten restaurant på stedet som serverte god mat og drikke.
En fantastisk utsikt som må oppleves. Er du høyderedd er det ikke noe poeng i å gå ut på selve glassplata, det gir et sug i magen når du står der og se ned, men er samtidig litt artig å se hvor langt ned det faktisk er:)
Bussen tok oss helt opp. Cabo Girão er et viktig reisemål for alle turister på Madeira. Utsikten er fantastisk. Glass gulvet og 580 m rett ned gav gysninger. Å ta bilder med hjem fra dette utsiktspunktet er en selvfølge. Så kom regnet og vi sprang under tak. Likevel en fin opplevelse med svingete veier og mye å se på. Å stikke av fra Funchal og ta en trip med buss opp hit ...Og der kom solen tilbake...
Verdt et besøk. Nydelig utsikt over havet og deler av Funchal. Stilig med et lite platå hvor gulvet er gjennomsiktig.