Tusen takk for en herlig tur. Nydelige natur, fin utsikt, stødige og gode hester :-) kjæresten min... les mer
Anbefales på det sterkeste om du er hesteinteressert og ønsker en ridetur utenom det vanlige. Nå... les mer
Dette kan anbefales også til de som ikke har noen erfaring med riding. Selv om vi ikke var heldige med været, ble det en hyggelig tur. Rolige fine hester og mye bra informasjon underveis.
Stor takk til Paula som hentet oss på hotellet og guidet oss på turen.
En veldig flott ridetur med en super innstruktør.
Ble hentet på hotellet og vi hadde en flott ridetur i kupert terreng. Denne stallen og turen kan anbefales til alle som liker å ri. Veldig fine og snille hester.
Vi ble hentet på hotellet, og stanset på veien for å ta med flere ryttere.
Makkeren fikk være med uten kostnad, selv om han kun skule sløve i skyggen med en bok og ikke benytte seg av tilbudet om ridning.
Etter 15-20 min kjøring ankom vi stallen som ligger langt oppe i fjellet. Dette er klart en fordel, da en kan ri direkte ut i terenget, uten å måtte skritte langt på asfalt først.
Jeg fikk meg en kjempe tur alene sammen med Paulo i svært kuppert tereng. Vi var super heldige med været og fikk noen fantastiske opplevelser på ulike utkikkspunkt høyt oppe på fjellet, ca 1500 m.
Det var varmt denne dagen, og vi to hadde så mye å prate om, at det meste av turen foregikk i skritt.. men, jeg er overbevist om at vi hadde kunnet skrudd opp tempoet hadde jeg bedt om det.
Jeg storkoste meg, og satte vel så stor pris på at jeg fikk lov til å selv stelle hesten etter turen!
Alt i alt en av de store Madeira opplevelsene for meg på min siste dag på øyen.
TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Les mer eller endre dine innstillinger. Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler.