Merethe H
Anmeldelse av Tropicana Beach Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Anbefaler å være tidlig ute, for å få solsenger.
0.4 km fra Tropicana Beach Hotel
0.8 km fra Tropicana Beach Hotel
0.6 km fra Tropicana Beach Hotel
Se flere hoteller i Stalos
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Fine rom med altan. Noen vender opp mot hovedveien, og oppleves derfor som litt bråkete. Hotellet ellers er litt lytt, men ikke noe som vi opplevde som plagsomt

Veldig trivelige og serviceinnstilte ansatte.
Eneste minuset var at man ikke fikk nytt på senga, og det oppleves for vår del som litt ekkelt.

God mat i basseng-baren.

Nært til bakeri, restauranter og flere matbutikker.

Romtips: En del steiner på stranden, så bør ha badesko. Om du sover lett så kan det være lurt å ha med ørepropper.
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 460karinaj
Anmeldt 9. oktober 2021

Utrolig koselig sted rett på stranden. Fine og rene leiligheter, god mat og veldig hyggelig personale. Kun de beste anbefalinger. Stedet er mye finere enn bildene på nettsidene viser. Stedet er rolig. Anbefaler også restaurant Olivia

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, 745hannes
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi er en familie med 2 barn og bestilte 2 uker på hotellet via Apollo i Juli 2021. Forventet enkelt med godt fungerende hotell.
Sand strand men kan komme store bølger i noen dager
Solsenger ved basseng og strand men du må være tidlig ute
Liten parking, bare 2-3 biler
Basseng trenger oppusing
Kjøken har lite utstyr for å lage mat
Internett fungerer ikke på rommet men fungerer ved basseng/bar tidlig på dagen eller etter 23.00
Resepsjon er stengt nesten hele tiden og bør brukes mye tid for å finne eieren
Dusjen var ødelagt og vi masset hver dag men den ble reparert 4 dager etter da vi ringte til Apollo.
Dusjen og WC fungerte fortsatt dårlig og vi ville bytte rom men fikk avslag hver gang fra eieren.
Apollo ville hjelpe oss og tilbød et annet hotell og vi var fornøyd med løsningen.

Vil ikke anbefale hotell på grunn av eiers motville å hjelpe

Dato for oppholdet: juni 2021
2  Takk, lena_elena
Anmeldt 12. september 2019

Veldig lytt på hotellrommet. Hørte til og med telefonen ringe i resepsjonen inne på rommet. Våknet av bråk hver morgen. Bråkete baderomsvifte. Lite utstyr å lage mat med. Det var aldri noen tilgjengelig i resepsjonen. Skulle betale turistskatt etter utsjekking, men pga. problemer med bankterminal ble vi bedt om å komme tilbake senere og betale den da. Problemet var at det aldri kom noen etter dette som vanlig. Måtte legge pengene i resepsjonen og gå.

Ble også spurt av ei vaskedame når vi hadde tenkt å sjekke ut. Oppga kl. 12 og fikk bare et sukk tilbake fordi hun ville vaske rommet tidligere. Ved utsjekkingstidspunkt sto hun klar med vaskebøtta utenfor rommet.

Elendig mat på poolbar'en. På ankomstdagen bestilte vi hamburger og spagetti. Det tok over 1 time før maten kom, i tillegg var den kald. Spiste aldri her etter dette. Pluss for store rom og fin beliggenhet.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, carolineblomvik
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er veldig fint og nytt, og ligger rett på stranden. Derfor er det veldig synd at personalet er nærmest umulig å forholde seg til.
For det første så var det aldri noen tilgjengelig i resepsjonen, selv om resepsjonen skulle være åpen. De to numrene til hotellet var begge til resepsjonen, og det nytta jo ikke når det ikke var noen der. Når vi trengte å få tak i noen måtte vi gå til poolbaren. Det virket også som om det kun var én mann, George, som visste noen ting. Alle gangene jeg spurte de i poolbaren om noe, så måtte de spørre George først, som ikke var tilstede, og det tok veldig lang tid å få svar.
Vi følte også at vaskedamene var veldig påtrengende. Til tross for at «do not disturb” hang på døra, og vi sa nei takk når hun banket på, så presset hun seg inn på rommet og vasket, selv om vi var på rommet.
Vi bodde på rom nr. 1 og det hadde vi litt problemer med toalettet. Da vi først kom til hotellet fikk vi ikke spylt ned, så jeg gikk for å spørre etter hjelp (i poolbaren). Jeg fikk da beskjed om at de skulle sende noen til å se på det, men da vi kom tilbake på rommet senere funket det fortsatt ikke. Så jeg gikk for å spørre igjen. Da fikk jeg beskjed om at vi måtte trykke hardt og fort, på det jeg opplevde som en ganske ufin måte. Vi opplevde fortsatt problemer med toalettet, og det var ikke før Apollo tok kontakt med hotellet at den ble fikset.
Til slutt ble det til at jeg og kjæresten min helst holdt oss borte fra hotellet eller inne på rommet. Vi følte oss rett og slett ukomfortable rundt personalet.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 381vildek