Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Falassarna Beach på
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Glem balos og ellafonissi. Fallassarna er mega svært. Vannet krystallklart. Ikke så langgrunt som lagunene i balos og ellafonissi. Deilig for de som ikke liker å pine seg uti vannet. Snorkling fungerer til dels. Ser en del fisk, men ikke de fargerike.
Solsenger (to stk. Pluss parasoll) koster 8 euro. Drinker blir servert ved solsengene. Toalett i nærheten. Gratis parkering og siden det er så stort, er det alltid ledig plass og rom mellom solsengene.
Lett å komme seg fra veien til stranden.

Takk, Frode B
Anmeldt 18. august 2018

Busstur til denne flotte stranden var en flott opplevelse. Vi leiet solsenger og tilbrakte en hel dag her. Her kunne vi bestille mat/drikke på stranden. Maten ble fraktet fra restauranten og ned på stranden via ATV. Vi bestilte pizza og kald drikke, som smakte veldig godt. Rene, fine toaletter v/restauranten så vi hadde mange fine timer her. Det gikk buss tilbake flere ganger for dagen, så vi kunne planlegge avreise når vi ønsket. Rent og fint , både på stranden og i sjøen.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, B1TE
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Denne stranden er nydelig, den er langstrakt, så du kan finne deg en plass for deg selv om du ikke vil ligge på hovedstranden. Vannet er krystallklart og sanden herlig mellom tærne, her kan alle storkose seg. Kom tidelig for å få de beste plassene. Det er enkelt å finne fram, så er det bare til å pakke med seg masse drikke og mat, og nyte dagen på dette herlige stedet.

Takk, 474terjeg
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Nydelig sandstrand med krystallklart vann. Lett å finne fram med bil. Anbefaler å ta med godt med drikke, men kan også bestille mat og drikke ved solsengene. Vi koset oss veldig på denne stranden.

Takk, Andreas S
Anmeldt 5. august 2018

Nydelig sandstrand, med hvite strender, krystallklart turkist vann. Skiftebu, dusj og mulighet for å vaske føtter. Mulighet for å bedrive vannsport, morsomme bølger, en strand bar.

Nydelig sted, mange turister, men stranden er så stor at du kjenner ikke på at det er så mange der. Rolig og vakre omgivelser.

Anbefaler å dra hit fremfor de andre strendene som er typiske turiststeder.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, marielleheleneh