Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat hyggelig sted”
Anmeldelse av Volkano

Volkano
Vurdert som nr. 2 av 22 Restauranter i Analipsi
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 17
Kjøkken: Gresk, Italiensk, Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, og hyggelig betjening. Absolutt vært ett besøk.
Avslappende atmosfære. Fult når vi var der, kan være nyttig å bestille bord

Dato for besøk: august 2018
Takk, sverrehenningp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (314)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 314 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

God mat til en billig penge. Vi endte opp med å spise her hver kveld. Stor og variert meny. Hyggelig betjening

Dato for besøk: september 2017
Takk, Kaffedama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Veldig god mat og betjening. Maten kom raskt og den smakte og så delikat ut. Tror det må være den beste calsone pizza jeg noensinne har smakt. Alltid mye folk der.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, Anita M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Vi har vært her to ganger i løpet av vårt opphold i Analipsi. Vi likte spesielt godt mousakka, gresk salat, tzatziki og hvitløksbrød. Hyggelig at personalet kjente oss igjen da vi kom andre gang. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, kristineskinnese
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2017 via mobile enheter

Flott restaurant hvor man kan bestille etter eget ønske og behov. Kjempe god mat og hyggelig betjening. Vår stamrestaurant i Analipsi.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, GunvorB23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Volkano, så også på

 
Chersonisos, Heraklion Prefecture
 

Har du vært i Volkano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din