Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste i Løkken, med god margin”
Anmeldelse av Huset Havs

Huset Havs
Vurdert som nr. 3 av 30 Restauranter i Løkken
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Av alle steder vi har spist i Løkken! Det var Michelin standard på alt. Etter å ha spist her så ødelegger det alle andre restauranter i Løkken. Det var helt nydelig og hver av de tre rettene var helt perfekt. Vil anbefale dette stedet av hele mitt hjerte +

Dato for besøk: juli 2020
Takk, filipren_s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 129 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Veldig, veldig bra. Super service og flotte lokaler. Utmerket mat! Store porsjoner. Fisken fersk og blåskjellene var fantastiske.

Dato for besøk: august 2019
Takk, annemettenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Wow, nytt favorittsted i Løkken. Mye har skjedd i Løkken siden vi var der for 2 år siden - og Havs er en av de tingene.
Hyggelig og serviceinnstilt betjening, spennende smaker (både maten og drikket)...til en OK pris. At sola skinte gjorde besøket bare enda bedre. Fantastisk, vi kommer helg klart tilbake om vi skulle være i Løkken ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Norway1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Vi har spist her flere ganger før og forventet nær gourmetkvalitet og god service. I dag sviktet alt.

Service: Vi ble antagelig glemt. Folk som hadde ankommet etter oss var ferdige med å spise før vi engang fikk vår drikke, og en god stund etter at jeg gikk inn og etterlyste serveringen. Så kom kelneren og måtte sjekke hva vi egentlig hadde bestilt. "Har du mistet bestillingen vår?" spurte jeg, men det hadde han slettes ikke, sa han. Når maten endelig kom - en god stund senere - sa en ny kelner at det hadde skjedd en feil. De gjorde ikke noe forsøk på å rette opp inntrykket (f.eks. spandere en dessert).

Maten: Tidligere har det vært meget bra, men nå mistenker jeg at de har fått nye kokker. Kylling i terteskjell var pregløs og alt for salt - uspiselig. Min kones kyllingsalat på brød var ordinær, som vanlig "italiensk salat", men med kylling. Barnemenyen (fritert fisk) var god.

Det er trist når et favorittsted forfaller så mye. Vi får håpe de finner tilbake til den høye kvaliteten de hadde for bare noen måneder siden.

Dato for besøk: april 2019
3  Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig, rask og god mat. Flott sted å sitte både ute og inne! Servitør på hugget og morsomme lokaler.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, klfi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huset Havs, så også på

 

Har du vært i Huset Havs? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din