Vi har spist her flere ganger før og forventet nær gourmetkvalitet og god service. I dag sviktet alt.
Service: Vi ble antagelig glemt. Folk som hadde ankommet etter oss var ferdige med å spise før vi engang fikk vår drikke, og en god stund etter at jeg gikk inn og etterlyste serveringen. Så kom kelneren og måtte sjekke hva vi egentlig hadde bestilt. "Har du mistet bestillingen vår?" spurte jeg, men det hadde han slettes ikke, sa han. Når maten endelig kom - en god stund senere - sa en ny kelner at det hadde skjedd en feil. De gjorde ikke noe forsøk på å rette opp inntrykket (f.eks. spandere en dessert).
Maten: Tidligere har det vært meget bra, men nå mistenker jeg at de har fått nye kokker. Kylling i terteskjell var pregløs og alt for salt - uspiselig. Min kones kyllingsalat på brød var ordinær, som vanlig "italiensk salat", men med kylling. Barnemenyen (fritert fisk) var god.
Det er trist når et favorittsted forfaller så mye. Vi får håpe de finner tilbake til den høye kvaliteten de hadde for bare noen måneder siden.