“Veldig bra - enkelt og godt med nydelig utsikt”
Anmeldelse av Fishermans Rest

Fishermans Rest
Vurdert som nr. 5 av 42 Restauranter i Løkken
Anmeldt 1. august 2020

Stoppa her for en kjapp lunsj i feriemodus. Meget bra utvalg på øl og svært god mat (Fish&Chips for min del). Plassen ligger rett over stranda, du spiser godt med en nydelig utsikt mot vest. Skulle gjerne blitt for kvelden også. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, robertkN4401HC

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi er nå på ferie med 10 min gangdistanse til dette vannhølet, noe vi forventet oss det var. Er kjedelig lite vannhull, men neida. Fantastisk utvalg av øl, god kunnskap om øl, fortreffelig mat og et hyggelig personale.
- Anbefales på det sterkeste!
Et ekstra pluss er livemusikken på stedet som gjør opplevelsen enda mer verdt å ta turen 😁

Dato for besøk: august 2019
3  Takk, Kim-André Svend... L
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Vi tilbrakte en kveld på noe som vi fra utsiden trodde var et vannhull for alle lokale. Vi ble meget positivt overrasket. Maten var veldig bra, de hadde bufeet når vi kom på en lørdags kveld.i tillegg til maten har de et stort utvalg av øl og en meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, mortenf794
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Foreldremiddag en kveld ute under Dana Cup. Bor lokalt her og prøvde lokal restaurant hel ute på kanten til Skagerak.

Maten er en stor opplevelse sammen med en eventyrlig service. Kan anbefales på det sterkeste hvis man er i området.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, franke399
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Vi kom med de 3 små guttene våre på 5, 5 og 7 og skulle ha oss litt middag.
Servicen var veldig god og bartenderen tok god tid til å snakke med og tøyse litt med guttene.
Maten smakte godt og vi ble alle mette før leggetid.
Veldig hyggelig og trivelig personale med god greie på øl.
Kommer gjerne tilbake dit.

Dato for besøk: august 2017
Takk, solveigsynn_veh

Reisende som så på Fishermans Rest, så også på

Løkken, Hjørring

Har du vært i Fishermans Rest? Del dine erfaringer!